У меня данлоп винтер спорт, отличная резина, правда гудиера никогда не было из-за цены
В необхідному мені розмірі майже всі некитайські виробники 6.5-7, Мішлєн 9 ) Данлоп є за 5+, але 18 року аж.
Я в цьому сезоні продав другий комплект 19" з резиною(вже зношена) і взяв 17" щоб менше рівняти😁 Так от через відсутність роботи шукав якийсь економ - взяв Debica Frigo 2 2022 made i Germany не знаю, що з них буде, але сподіваюся сезон-два вийде поїздити.
Я в цьому сезоні продав другий комплект 19" з резиною(вже зношена) і взяв 17" щоб менше рівняти😁 Так от через відсутність роботи шукав якийсь економ - взяв Debica Frigo 2 2022 made i Germany не знаю, що з них буде, але сподіваюся сезон-два вийде поїздити.
Єврозима. Та ще й на задній привод.
Купив такі перед минулим сезоном, мої враження різко негативні. Особливо на поверхні асфальту з намерзаннями - страшенно кидає в різні боки, так наче перемерзає\дубіє.
У меня данлоп винтер спорт, отличная резина, правда гудиера никогда не было из-за цены
А хіба Goodyear істотно дорожчий за співставний Dunlop?
Я когда свою брал, настроен был на Саву зимнюю, ее выкатили, а там протэктор зимний, но глубина... увидел ультрагрип, так там ценник((( но хороша, в итоге взял данлоп
А хіба Goodyear істотно дорожчий за співставний Dunlop?
Я когда свою брал, настроен был на Саву зимнюю, ее выкатили, а там протэктор зимний, но глубина... увидел ультрагрип, так там ценник((( но хороша, в итоге взял данлоп
Так який данлоп і який гудієр? Цінник порівнювали єврозиму з єврозимою чи з арктикою?
Замовив Фулду Kristall Control HP2.
Kleber krisalp hp3
Вже буду міняти наступного року, бо майже зносив. На Кольті виїжджав там, же потім монопривідні Rogue виштовхувати допомагав.
Замовив Фулду Kristall Control HP2.
хороший выбор
В розмірі 215/55/18 не дуже великий вибір. Точніше вибір з різноманітного кітаю великий, а от щось пристейне лише Goodyear, Nokian, Michelin. Nexen, Fulda чи щось схоже з середнього цінового - відсутнє
В розмірі 215/55/18 не дуже великий вибір. Точніше вибір з різноманітного кітаю великий, а от щось пристейне лише Goodyear, Nokian, Michelin. Nexen, Fulda чи щось схоже з середнього цінового - відсутнє
Мені б твої проблеми. Для сітроєна с1 який кілька років взагалі узимку стояв у гаражі і відповідно не мав зимової гуми, вибір взагалі шалений. У розмірі 155/65 р14 є аж якийсь шипований китаєць та дві гидотні єврозими: Debica та Sava. Справжньої зими немає взагалі.
Мені б твої проблеми. Для сітроєна с1 який кілька років взагалі узимку стояв у гаражі і відповідно не мав зимової гумти, вибір взагалі шалений. У розмірі 155/65 р14 є аж якийсь шипований китаєць та дві гидотні єврозими: Debica та Sava. Справжньої зими немає взагалі.
Так а чим єврозима погана для Київа? Наче зими доволі теплі, сніг прибирають.
Мені б твої проблеми. Для сітроєна с1 який кілька років взагалі узимку стояв у гаражі і відповідно не мав зимової гумти, вибір взагалі шалений. У розмірі 155/65 р14 є аж якийсь шипований китаєць та дві гидотні єврозими: Debica та Sava. Справжньої зими немає взагалі.
Так а чим єврозима погана для Київа? Наче зими доволі теплі, сніг прибирають.
По снігу і кризі - ніяк. І достатньо один раз протягом зими потрапити у таку ситуацію, щоб мати халепу. А головне ніхто не може відповісти на просте питання - який сенс у купівлі єврозими взагалі, коли можна купити справжню зиму. В межах одного виробника різниця у ціні невелика. Які переваги має єврозима? Живе зі мною в одному будинку (на славнозвісному узвозі) колишній автогонщик. Зараз інструктором працює. У нього Туарег у першому кузові. Так він гуму міняє 4 рази на рік: десь на початку жовтня літо на єврозиму і у листопаді - єврозиму на арктику з шипами. Навесні навпаки. Звісно на погоду поправку робить.