Штатна резина 195/55-Р15 Є в наявності 195/60-р15 Як воно, затирати не буде? + сзаду ще підкрилки є. Їх не вирве?
Свого часу вибирав колеса, користуючись табличкою:
Але питання залишається - цей 1 см в "+" критично чи ні?
Собі ставив літо 185*65 R15. +26 мм діаметра за табличкою (зелена зона). Нічого не затирає.
Собі ставив літо 185*65 R15. +26 мм діаметра за табличкою (зелена зона). Нічого не затирає.
Дякую А сзаду підкрилки є?
Дякую А сзаду підкрилки є?
Ні, штатні бризковики.
Штатна резина 195/55-Р15 Є в наявності 195/60-р15 Як воно, затирати не буде? + сзаду ще підкрилки є. Їх не вирве?
Зима? Лето?
Зима? Лето?
Не бачу різниці. Люба
Навіть 195/65R16 без проблем стає на Лачетті.
195/60-р15
Саме такі були у моєї старої. Спідометр тілько буде підбріхувати у +
195/60-р15
Саме такі були у моєї старої. Спідометр тілько буде підбріхувати у +
В мене на 185*65*15 (+26мм діаметр) спідометр показує з ГПС один в один. На рідних колесах брехав в плюс..
Зима? Лето?
Не бачу різниці. Люба
Ааа..... тобто ти не бачив скільки снігу налипає на колесо? Не бачив скількі його налипае на бризговики? Як він перетворюється у лід за ніч? Як оті бурулі по аркам скрежещуть.
Тоді так, немає різниці.
Эх лач форума уже нет... я сразу после покупки отдал товарищу 55 кумно что шло с завода и сразу поставил 195 на 60. и зимнюю тоже купил потом 60. машинка на 60 отъездила 8 лет до продажи , потом не знаю. машинка трохи мягче и валчее и спидоиетр подвирает трохи все остальное нормуль тогда 55 была и дороже и еще поискать нормальных брендов было (2006 г) а 60 валом в таком размере на любой вкус
...
Зима? Лето?
Не бачу різниці. Люба
Ааа..... тобто ти не бачив скільки снігу налипає на колесо? Не бачив скількі його налипае на бризговики? Як він перетворюється у лід за ніч? Як оті бурулі по аркам скрежещуть.
Тоді так, немає різниці.
Так що, на зиму треба брати меншу? Чи більшу? Перший раз чую, що розмір залежить від сезону. Піду, мануал почитаю....
Ааа..... тобто ти не бачив скільки снігу налипає на колесо? Не бачив скількі його налипае на бризговики? Як він перетворюється у лід за ніч?.
- чистити треба, та й годі. Якщо налипає - то воно може налипнути, хоч маленькі іграшкові колеса постав, і без чистки нікуди не дінеться.