Добрий день, шановне товариство! бажання: засклити лоджію 1280*1300 металопластиковою рамою з однією центральною секцією, що відчиняється. ціна має значення. хто кого порадить? який рівень вартості зараз може бути за таке бажання?
На сайті є камрад із ніком - цитатою з лексикону Шарикова. Дуже порядна людина і багато хто у нього замовляв, у т.ч. Я - тричі. Швидко якісно. Може запропонувати різні варіанти виходячи з бюджету. Дешевше не знайшов, так щоб можна було довіряти.
треба відокремлювати того хто вам продав і той хто встановив. Юра продав мені гарно, а встановили не дуже, майстер який утеплював, потім виправляв. Чуваки навіть рівень не встановили. Прошло вже багато років, це так щоб мали на увазі, що гарний власник продажник, це ще не запорука гарного виконання роботи підрядниками. І так доречи в будь якому виді роботи.
Vladya 21.11.2022 19:21 пишет: треба відокремлювати того хто вам продав і той хто встановив. Юра продав мені гарно, а встановили не дуже, майстер який утеплював, потім виправляв. Чуваки навіть рівень не встановили. Прошло вже багато років, це так щоб мали на увазі, що гарний власник продажник, це ще не запорука гарного виконання роботи підрядниками. І так доречи в будь якому виді роботи.
+1 вдома піною потім сам додував, бо дме. а на дачі прямо дуже класно дядько явно досвідчений замонтажив.
Vladya 21.11.2022 19:21 пишет: треба відокремлювати того хто вам продав і той хто встановив. Юра продав мені гарно, а встановили не дуже, майстер який утеплював, потім виправляв. Чуваки навіть рівень не встановили. Прошло вже багато років, це так щоб мали на увазі, що гарний власник продажник, це ще не запорука гарного виконання роботи підрядниками. І так доречи в будь якому виді роботи.
Підрядники можуть бути різними, але від співпраці з Юрою лише приємні враження.
ну так а що я написав ? Він не ставить, а продає. Як що вибирати що головніше, так це точно не продаж менеджера, а саме виконана робота. Всі заміри, гарно проконсультовано, чудове спілкування, все це супер, але потім приходить чувак і ставить вам криво вікно ) То відгук не на роботу менеджера, а на работу робочого. Зрозуміло що ці фрілансери підрядники ходят і роблять там де менеджер домовився ))
Подтверждаю, монтажников проверять надо. Мне продал Юра, а монтажникИ пену не додули. Пришлось потом снимать отлив и где смог додувать. Но получилось не везде