У родичів банальна проблема - волає холодильник Liebherr CNes 5156. Коли вночі вимикають електрику а потім наново вмикають холодильник мерзенно пищить доки температура у морозильній камері знов не досягне -18. Треба комусь вночі вставати і натискати кнопку alarm щоб замовк. Хтось знає рецепт як заткнути пельку тому холодильнику. Нехай навіть ціною того що він мовчатиме коли дверцята забули незачиненими.
Якщо не вимикати вилку з розетки після відключення електрики, то він колись сгорить сам на черговому включенні, та проблема буде вирішена
Юрий, в курилку)))
Я думав, що це тільки в мене Самсунг такий, ніхто більше не скаржиться))
та порада тут проста - локалізувати фізично звідки пищить, дібратися до пищалки і перерізати їй вени живлення
та порада тут проста - локалізувати фізично звідки пищить, дібратися до пищалки і перерізати їй вени живлення
В упсах полностью отрубать не захотел дабы не терять информативности, но залив внутрь этой .......... пищалки термосиликон пистолетом сделал ее писк приемлемо тихим, не мешающим и не раздражающим. И слышно что в нем что то не так или акумам почти кердык и не выносит мозг и не надо вставать нажимать кнопку чтоб заткнулся.
Боюсь що холодильник «занадто розумний» і почне видавати помилку на дисплеї та кликати сервіс на допомогу - він таке вміє робити. Тим більше що невідомо де та піщалка. Може хтось знає як через системне меню її заткнути.
Я думав, що це тільки в мене Самсунг такий, ніхто більше не скаржиться))
Є таке
Боюсь що холодильник «занадто розумний» і почне видавати помилку на дисплеї та кликати сервіс на допомогу - він таке вміє робити. Тим більше що невідомо де та піщалка. Може хтось знає як через системне меню її заткнути.
ну тоді беруші
Пищалку шукати по звуку. Поміряти напругу па ній, коли пищить, і впаяти замість неї лямпочку відповідну на дротиках, і вивести в потрібне місце. І тишина буде, і сигналізація шо шото пошло нє так
Мене так ДБЖ діставало, розібрав і вкрутив в ту пищалку гвинт і глибиною закрутки відрегулював , щоб його було майже не чутно. І не мішає, і коли близько підійдеш то чуешь в якому він режимі пищить.
Мене так ДБЖ діставало, розібрав і вкрутив в ту пищалку гвинт і глибиною закрутки відрегулював , щоб його було майже не чутно. І не мішає, і коли близько підійдеш то чуешь в якому він режимі пищить.
Одна справа лізти в дбж, зовсім інша не маючи достатньої кваліфікації листи в двометровий сталевий холодильник вартістю 1600 євро. Тим більше що із сервісом зараз складно.
У мене морозильник пищить. Є умовний рівень заморозки від 1 до 6, поставив на 5 - тепер температура в камері за час стандартного відключення не встигає впасти до рівня alarm
Натиснути кнопку вибору температури 1 раз і перестане пищати: перевірено на сіменс і самсунг
Натиснути кнопку вибору температури 1 раз і перестане пищати: перевірено на сіменс і самсунг
Для цього треба серед ночі піднятися з ліжка і натиснути Задача - аби воно не піщало Бош свій не переміг. Курочити не хочу
Для цього треба серед ночі піднятися з ліжка і натиснути Задача - аби воно не піщало Бош свій не переміг. Курочити не хочу
+ 1. На лібхері можна просто на малюнок дзвоника натиснути. Але від цього не легше. Особливо о третій годині ночі.
В мене упс вирішив попікать... Я вирішив, що буде кощунство, підключити до нього паяльника та випаяти піщалку... Тому я просто засунув під неї викрутку, та "видалив" Пс. Упс дешевий, пі-пі не відключається зовсім
В мене упс вирішив попікать... Я вирішив, що буде кощунство, підключити до нього паяльника та випаяти піщалку... Тому я просто засунув під неї викрутку, та "видалив" Пс. Упс дешевий, пі-пі не відключається зовсім
в пищалку упса затрамбував паралону. тепер дууууже тихенько пищить. але ж мова про холодильник, який курочити - не варіант.