"В холодильниках Samsung с системой двойного охлаждения Twin Cooling™ используются два независимых испарителя и вентилятора, работающих от одного компрессора, которые обеспечивают оптимальную температуру и влажность холодного воздуха отдельно для холодильной и морозильной камер. Подобная технология привычна для профессиональных холодильных систем, Samsung же оснащает ею все свои холодильники."(с)
Як на мене - до майстра. Найймовірніше - електроніка розгерметизація/нестача фрєону- випаровувач буде у шубі тіки у точці подання фреону до контуру охолодження. А конденсатор - навпаки - гарячий буквально на метр-2 від компресора на конденсаторі. Але що б там побачити - то треба мати холодос перед очима
Allodin 03.01.2023 17:46 пишет: Як на мене - до майстра. Найймовірніше - електроніка розгерметизація/нестача фрєону- випаровувач буде у шубі тіки у точці подання фреону до контуру охолодження. А конденсатор - навпаки - гарячий буквально на метр-2 від компресора на конденсаторі. Але що б там побачити - то треба мати холодос перед очима
Теж до цього схиляюся. Морозилка-здохла. Камера-працює.
При нестачі фреону підвищується мін температура, яку система спроможна дати. Добто замість мінімальних -36 вона нижче - 10 не нагонить. Але так- шукай майстра. Ігор багатьом робив, у т.ч. і мені, але чи працює він зараз - нє в курсє
Allodin 03.01.2023 18:22 пишет: Ігор багатьом робив, у т.ч. і мені, але чи працює він зараз - нє в курсє
Я б не радив того Ігора. В мене колись Whirlpool почав піщати, що у морозилці зависока температура. Поміряли - дійсно, часом висока, часом більш-менш нормальна. Викликав Ігора. Приїхав, вимкнув піщалку і поїхав. Через пару днів холодильник остаточно вмер. Причина - витік фреону у задні стінці холодильної камери.
Allodin 03.01.2023 18:22 пишет: Ігор багатьом робив, у т.ч. і мені, але чи працює він зараз - нє в курсє
Я б не радив того Ігора. В мене колись Whirlpool почав піщати, що у морозилці зависока температура. Поміряли - дійсно, часом висока, часом більш-менш нормальна. Викликав Ігора. Приїхав, вимкнув піщалку і поїхав. Через пару днів холодильник остаточно вмер. Причина - витік фреону у задні стінці холодильної камери.
Є може на приміті хто?
Апд: поки що начитався розумних буків....заніс м'ясне до сусідів...все інше на балкон і на добу "відстоюватись" відчиненим....якщо проблема з вент каналами-має попустити.
не виправдювую нікого, але виток у запіненій частині не NOFROS всередині холодоса - це достобіса роботи, частенько недоречної з огляду на ціна/якість. В нас тут хтось ремонт лібхера викладав. Тануна