Панство, а хто в нас займається дрібним привозом зза кордону? Треба пару коробок кіл на 40-60 привезти.
Панство, а хто в нас займається дрібним привозом зза кордону? Треба пару коробок кіл на 40-60 привезти.
нова пошта Глобал - поговори с ними
З якої країни?
З якої країни?
Польща.
То ж судячи з ваги на комерційний вантаж тягне. Яка нова пошта. Шукати на Волині потрібних людей
То ж судячи з ваги на комерційний вантаж тягне. Яка нова пошта. Шукати на Волині потрібних людей
Судячи з ваги це скорше генератор. Я б шукала перевізників або волонтерів (за гроші) якщо так.
везли генератор через ivancom. с разтаможкой и накладной новой почті. есть отделения по городам
Є Нова пошта, є Іванком, є автобус з Варшави до Львова - потім Нова пошта.
Є Нова пошта, є Іванком, є автобус з Варшави до Львова - потім Нова пошта.
Зашел на сайт нп в польше, пишут до 30 кг отправки
З якої країни?
Польща.
А с Германии?
Судячи з ваги це скорше генератор. Я б шукала перевізників або волонтерів (за гроші) якщо так.
майже. акумулятори )
майже. акумулятори )
Впряму ти підпадеш під комерційний вантаж. То що в нас немає розмитнення то таке. А от з Польщі то по червоному вже. То я й натякую шукати хто знається. Більше таких на Волині та Галичині