А можно заряжать внешним зарядным акум, который подключен к ИБП? Естесственно, ИБП выключать, но физически подключен к акуму
якщо дбж норм, а не китайська поробка - то можна.
Маю FOXSUR пристрій. Виявив, що він завищує напругу вимірюваного акума на 0.4v. Так у всіх? Чи можна якось відкалібрувати?
завищує це не саме погано.. мій завищує, фото розірваного акума тут на форумі є.
мій завищує, фото розірваного акума тут на форумі є.
Тобто занижує? Калібрувати не пробували?
Після вскриття не знайшов чим.
Коротше, відкрив діспут на Ali. Вже прийняли рішення - повне повернення грошей. Тепер треба думати, яку зарядку купити аби без проблем була..
Маю FOXSUR пристрій. Виявив, що він завищує напругу вимірюваного акума на 0.4v. Так у всіх? Чи можна якось відкалібрувати?
А чем проверял? 0,4В запросто тестер может погрешность давать на большом диапазоне, ±0,2 на тестере и на зарядке - вот тебе уже совпасть на 0,4В может при определенных условиях.
Коротше, відкрив діспут на Ali. Вже прийняли рішення - повне повернення грошей. Тепер треба думати, яку зарядку купити аби без проблем була..
С таким тщательным подходом разве что CTEK, учитывая, что они идут как ОЕМ зарядки для БМВ, думаю там за точностью параметров следят хорошо. Моя емнис соответствует. Ну или лабораторный БП с регулировкой на энкодерах.
А чем проверял? 0,4В запросто тестер может погрешность давать
Тестер Richmeters 102. Для любого тестера 0.4v на 12 вольтах - это тупо поломка. Мой в порядке. Не знаю, насколько для зарядки завышение на 0.4v критично, но хотелось бы без этого. Это-ж будет недозаряд аккума.
А ось таке питання по FOXUS-у: в інструкції пишуть що для батарей ємністю 4-15 Ah треба використовувати імпульсний режим "Repair" і типу, що по завершенню має з'явитися надпис "Full". Але навіть після 24-годинного заряда 9 Ah свинцової батареї для UPS-у я так і не дочекався "Full". Чи не буде в такому випадку перезаряду? Коли закінчувати заряд в такому випадку?
А ось таке питання по FOXUS-у: в інструкції пишуть що для батарей ємністю 4-15 Ah треба використовувати імпульсний режим "Repair" і типу, що по завершенню має з'явитися надпис "Full". Але навіть після 24-годинного заряда 9 Ah свинцової батареї для UPS-у я так і не дочекався "Full". Чи не буде в такому випадку перезаряду? Коли закінчувати заряд в такому випадку?
не буде. заряджає імпульсами. і здаеться до 30 годин. і у таких зарядних взагалі то для таких АКБ є режим мото.
не буде. заряджає імпульсами. і здаеться до 30 годин. і у таких зарядних взагалі то для таких АКБ є режим мото.
Ну наче той "Repair" і є для мото. Мануал Тобто треба ще довше чекати?
Ну наче той "Repair" і є для мото. Мануал Тобто треба ще довше чекати?
у мене потужніше зарядний цього виробника. там є режим мото. в ремонтному режимі у мене швидше заряджає. але може струм більше. в кінці заряду пише про це.