Это что ж за "мягкая политика" обдирания водителей? Сначала 50, потом 30, теперь 10.
Это за несколько лет я должен три раза права поменять? С какого? Три раза покормить бездельников нарколога и психиатра, три раза заплатить за бланк и госпошлину.
Штаты тут причем?
"..Як що ці нови правила дають змогу вступити в ес.." - а в Конвенции в графе только пишут срок действия прав. И все. Остальное - влажные фантазии депутатов, которым надо как-то свою работу показывать.
И да, вступить в ЕС мешает не срок действия в правах, которых не регламентирован, а коррупция и паршивейшая судебная система. Кражи гуманитарки в Запорожье. И т.д. А не 10 лет в правах.
капец, та нікому ти нічого невинен, забудь. Аби ото якусь ху.ню писати.
Это что ж за "мягкая политика" обдирания водителей? Сначала 50, потом 30, теперь 10.
Это за несколько лет я должен три раза права поменять? С какого? Три раза покормить бездельников нарколога и психиатра, три раза заплатить за бланк и госпошлину.
Штаты тут причем?
"..Як що ці нови правила дають змогу вступити в ес.." - а в Конвенции в графе только пишут срок действия прав. И все. Остальное - влажные фантазии депутатов, которым надо как-то свою работу показывать.
И да, вступить в ЕС мешает не срок действия в правах, которых не регламентирован, а коррупция и паршивейшая судебная система. Кражи гуманитарки в Запорожье. И т.д. А не 10 лет в правах.
капец, та нікому ти нічого невинен, забудь. Аби ото якусь ху.ню писати.
Видишь ли, когда ты такое пишешь, ты должен аргументировать. Иначе это пиз..ж....
може роблять так щоб було меньше тих хто завжди воняє не задоволений. така собі м'яка політика.
як що відкинути усиляки корупційні складові (а в нас вона поки що є), то нема в цьому нічого поганого.
подивись у штатах в центрах де переоформлюють права стоять дідусі собі поважного віку. Це норма, треба виконувати.
Я вважаю як що зробили щось, то воно має буди на всіх, як що почали видавати на 50, 30, 15 років то всіх "ламінадчикив" [*****], повинні бути однакові умови. (наприклад я свідома лишився ламінату, бо вважаю що це совкове лайно)
як що ввели нові правило отримання і реєстрації, то це повинно бути на всіх. Як що ці нови правила дають змогу вступити в ес, отримати без віз, то що. То треба робити, всіх не задоволених [*****] і робити так щоб як далі відірватись від совка і рашки.
яке погано приховане зловтішання. Підгорає, що ти поміняв, а інші ні? В чому проблема нові права видавати будь які, хоч фіолетові в зелену крапку, старі міняти за бажанням. Люди з ламінатом рано чи пізно закінчаться. А оце примусове міняння, ще й як завжди "в один рік" - це тупняк. Черги, корупція. У мене перший пластик зі строком дії на 50 років. Не бачу чим би він відрізнявся від "європейських" документів.
тю, яж спеціально написав для таких як ти , що я це зробив свідомо !!! не дивлячись на радників про безсмертя. )) Мене ж не змусили міняти, у мене були ще ламіновані права, я сразу же поміняв ото одоробло як тільки це стало нормально без черг і гемора зробити.
Що мені підгорати у мене термін прав до 70 років моїх, я навіть не впевнений що доживу не те що бути за кермом. )) а як що поміняти зараз на фіолетові то це ще знову 30 років то в загалі до 75 років, то я тебе прошу, мені точно переживати за це не варто )))
А в чем польза - ну, кроме эйфории от новой корочки - в обновленных правах? Просто интересно
...
яке погано приховане зловтішання. Підгорає, що ти поміняв, а інші ні? В чому проблема нові права видавати будь які, хоч фіолетові в зелену крапку, старі міняти за бажанням. Люди з ламінатом рано чи пізно закінчаться. А оце примусове міняння, ще й як завжди "в один рік" - це тупняк. Черги, корупція. У мене перший пластик зі строком дії на 50 років. Не бачу чим би він відрізнявся від "європейських" документів.
тю, яж спеціально написав для таких як ти , що я це зробив свідомо !!! не дивлячись на радників про безсмертя. )) Мене ж не змусили міняти, у мене були ще ламіновані права, я сразу же поміняв ото одоробло як тільки це стало нормально без черг і гемора зробити.
Що мені підгорати у мене термін прав до 70 років моїх, я навіть не впевнений що доживу не те що бути за кермом. )) а як що поміняти зараз на фіолетові то це ще знову 30 років то в загалі до 75 років, то я тебе прошу, мені точно переживати за це не варто )))
А в чем польза - ну, кроме эйфории от новой корочки - в обновленных правах? Просто интересно
Так писал тут уже кто-то "може роблять так щоб було меньше тих хто завжди воняє не задоволений. така собі м'яка політика." - вздрючить тех, кто недоволен.
От совка идет такая политика.
Не зробити так, щоб всі були задоволені, а "щоб було меньше тих хто завжди воняє не задоволений".
Щось джугашвілі показався у вікні.....
мене теж ніхто не змушував, сам міняв, але я не розумію, чому тобі так горить, що когось влаштовують його ламіновані права? Мені якось все одно які у кого права. А от примусову заміну ще раз - вважаю дичиною. Не можна міняти правила гри на ходу.
А підкажіть, чк зараз з поїздками по Європі у ламінатчиків? Треба мотнутись в Німеччину на пару днів, а у мене ще ламіновані права 97 року.. Минулого року їздив в Болгарію - проблем не було.
А підкажіть, чк зараз з поїздками по Європі у ламінатчиків? Треба мотнутись в Німеччину на пару днів, а у мене ще ламіновані права 97 року.. Минулого року їздив в Болгарію - проблем не було.
нічого не мінялось
Думаю, для підстраховки непогано б міжнародні права зробити. Коштує копійки. Але треба бути готовим "відбивати атаки" щодо "на ламінат не оформлюємо".
В Європі не в курсі, що ламінат у них не валідний, вони ж автоуа не читають
Зроби міжнародні права і на три роки забудь взагалі про проблеми за кордоном на 100%.
Роботи на час, вартість типу 3.70 або 5.10, тільки фото своє.
Але треба бути готовим "відбивати атаки" щодо "на ламінат не оформлюємо".
прямо на месте пишется заява под диктовку: осознаю, признаю, под личную ответственность, впредь не повторится. Все довольны и ламинат остался при власныке.