Ще минулим власником була встановлена приблуда замість стандртного поворотнику в головній фарі- при запускумашину світиться білим в режимі ДХО, при увімкненні поворотника-ця сама лампа моргає оранжевим. Одна лампока в режимі ДХО стала моргати. Ось вона на фото [изображение][/URL][/изображение] Взамін придбав в інтернеті іншу, однак вона прцювала в режимі ДХО без перемикання на поворот, а якщо поміняти її місцем в патроні - просто горіла орнжевим постійно. На розетці у стороннього продавця знайшов повний комплект типу того, що в мене стяв. Поїхав на Жуляни забирати, де пояснив ситуацію і продавець сказала,що то не той товар і продала мені останню лишившуся лампочку і її модель отак описала: [изображение][/URL][/изображение] Однак нічого підходящого в гуглі не знайшов. ПО коду 7443 видає таку , але в мене не така - набагатодешевша і без вбудованого канбусу - в мене стоїть окремий. Візуально вона схожа на таку Тиць , не враховуючи, що ця одного кольору. Є підозри, що моя таки Cyclone ,однак на сайті такої не знаходжу. Поможіть ідентифікувати її,або підібрати пару,яка б працювала як треба
Дякую. Вставити тут фото з хостингу кожен раз в мене викликає труднощі. На Алі лампа дуууже схожа. На Розетці теж,але USA в описі натякає,що вона для американських авто.