autoua
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Підкажіть по гарантійному ремонту телефону Самсунг

энтузиаст ***
Киев
С нами с 31.07.2007

Підкажіть по гарантійному ремонту телефону Самсунг
      7 декабря 2022 в 19:21 Гілками

На початку жовтня купив у Розетці Samsung A 73.

Покористувався 3 дні і вилізли трабли-періодично зависав під час дзвінка, не розблоковувався бічною кнопкою і відбитком пальця.

Відніс у сервісний центр Самсунг на Білоруській 26. Ремонтували 48 днів, пояснюючи відсутністю запчастин в Україні.
Ну добре, я не кіпішував сильно, блекаути, порушені логістичні ланцюжки, і так далі.

У онлайн чаті Самсунг, по якому можна відслідкувати ремонт, написали що було замінено кілька блоків телефону.

Телефон забрав, і таке враження, що ніхто за нього і не брався ремонтувати, всі ті проблеми які були при здачі в ремонт, так і залишилися.

В цей же день прихожу назад в СЦ, інженер проганяє його по всіх тестах-все добре.
Вимагаю акт, про те що не можуть відремонтувати, і я телефон тоді зможу здати в магазин. Ні, акт не дамо, у нас уже є всі запчастини на цю модель, і ми будемо її ремонтувати.

Здаю знову в ремонт,хитрий пункт СЦ про тривалість ремонту зачеркую, роблю допис, що прошу здійснити ремонт на протязі 14 днів.

Сервісну підтримку компанії Самсунг задовбую через день зверненнями, крім казочок що їм дуже шкода, і вони надіються що все буде добре, ніякого толку з них більше немає.

По Закону про захист справ споживачів випливає що, при другому зверненні в гарантійний ремонт з однією і тією ж проблемою, якщо проблема не вирішена за 14 днів, то, товар визнається не належної якості, і я можу розірвати договір купівлі-продажу, або поміняти телефон на аналогічний

14 днів другого ремонту закінчуются через кілька днів.

Куди далі звертатися?

Під час військового стану держспоживзахист не перевіряє бізнес по моєму. Блекаути та війну також мабуть в форс-мажори можна записати. Але ж з іншої сторони це все не завадило компанії Самсунг заробити грошей на проданому мені телефоні.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Autoua.netФорумЗапитати Autoua
Додаткова інформація
0 користувачів і 5 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Yorc, AVB, Hrust, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 542

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія