Для житловиж приміщень зараз не знайшов для приклада. Там сам елемент інший
Ага, зрозумів, дякую. Оті шо у мене на фото - то наче як раз для житла, але їх ото на стіну треба вішати, і по-хорошому проект. Хоча будь-яким по-хорошому треба проект, якшо помітять
Проект не треба. Це пересувний автономний обігрівач
Для житловиж приміщень зараз не знайшов для приклада. Там сам елемент інший
Ага, зрозумів, дякую. Оті шо у мене на фото - то наче як раз для житла, але їх ото на стіну треба вішати, і по-хорошому проект. Хоча будь-яким по-хорошому треба проект, якшо помітять
в мене є і пересувний (чисто для локального прогріву іноді використовую), і настінний від пропану обидва працюють. Настінний має термостат, тому може використовуватись у режимі ввімкнув і забув, ніякої електрики, пєзоелемент і термопара . Проект не робив, бо в мене будинок не газифікований, тому ніхто не прийде
zyoma 01.09.2025 17:48 пишет: А де краще робити сервіс генератора перед зимою? Там бувають фірмові СЦ, типу як з машинами? Конкретно Genergy 3.4 кВт бенз.
Якщо генератор "офіційний" то має бути мережа "фірмових" сервісів. Такі вимоги Закону. Але генератори, в основній своїй масі (ті що на кілька кВт), досить примітивні, в порівнянні з автомобілями і обладнані карбюраторами, які "діди" в часи жигулів шаманили самі. З професійними (потужними) девайсами картина інша. Якщо автомобіль до сервісу доїздить сам, то генератор треба везти. Тому куди простіше і бюджетніше його віддати в роботу просто гарному спецу десь поряд і ще краще аби той спец сам міг прийти-приїхати до генератора. Якогось серйозного обладнання не треба. Треба знання і хист. Я, для домашнього, замовляв послугу на місцевому ринку. Такі спеціалісти є, мабуть, на кожному (мова не про Бесарабку і Володимирський). Зазвичай, спеціалізуються на ремонту будь-якого електро і бензоінструменту. Генератори до купи. На Куренівці і Юності точно є кому генератором зайнятись.
LeonBuhgalter 01.09.2025 20:23 пишет: Зазвичай, спеціалізуються на ремонту будь-якого електро і бензоінструменту. Генератори до купи. На Куренівці і Юності точно є кому генератором зайнятись.
Куренівських не раджу. Сережа воює і точка закрита. А ті що всередині халтурять ( аби запрацювало)