Поділіться досвідом, які провайдери дають найбільшу тривалість стабільного інета, коли такі тривалі відключення електрики?
Мій досвід дуже сумний... Ланет: вчора(коли о 5й ранку вимкнули світло---інет працював до 17-18-ї(тобто+-12 годин), а сьогодні, коли вимкнули(було з 23-ї) світло о 3-й ночі працював лише до 9-ї Терміново шукаю альтернативу, бо ланет вже достав
Чим більша батарея, тим довше заряджається. Тому переше вимкнення віддає багато, потім скільки встигли зарядити. Справа в тому що на промислових площадках ти не можеш взяти скільки треба, можна скільки дають та скільки виділили по договору. Наприклад в мене Макс.потужність 9кВт і стоїть опломбований автомат на 40ампер. На дачі більше 3.5кВт не давали і автомати ставлять по 16ампер. Тому якщо батарея на (умовно) 10кВт, а при наявності світла на точку дають всього 2кВт ( зазвичай ще менше), то звісно за 2-3 години акуми не зарядяться.
павутина, жпон - за 20 годин без світла так і не пропадав інет
Класний провайдер Намагається напарювати свої послуги в будинку моєї матері. Навіть без обстрілів та блекаутів бувало що по 2-3 доби не було інтернету. Розторгнути угоду - цілий квест.
Ланет обіцяє 30+ годин, але не дуже в це вірю, так як вже двічі були майстри, а короткотривалі провали інтернету не ліквідували. Вже місяць з ними на зв'язку
Поділіться досвідом, які провайдери дають найбільшу тривалість стабільного інета, коли такі тривалі відключення електрики?
Мій досвід дуже сумний... Ланет: вчора(коли о 5й ранку вимкнули світло---інет працював до 17-18-ї(тобто+-12 годин), а сьогодні, коли вимкнули(було з 23-ї) світло о 3-й ночі працював лише до 9-ї Терміново шукаю альтернативу, бо ланет вже достав
Чим більша батарея, тим довше заряджається. Тому переше вимкнення віддає багато, потім скільки встигли зарядити. Справа в тому що на промислових площадках ти не можеш взяти скільки треба, можна скільки дають та скільки виділили по договору. Наприклад в мене Макс.потужність 9кВт і стоїть опломбований автомат на 40ампер. На дачі більше 3.5кВт не давали і автомати ставлять по 16ампер. Тому якщо батарея на (умовно) 10кВт, а при наявності світла на точку дають всього 2кВт ( зазвичай ще менше), то звісно за 2-3 години акуми не зарядяться.
це ти точно, саме на моє питання відповів?...я ж трохи не про те запитував, а про досвід з конкретними провайдерами
Київстар провід - змінили акумулятори і з літа 25 року тримається більше 10 годин, але я/кщо вимкнули на 7 потім ввімкнули на 1 і знов вимкнули -то вже на 4 години вистачає Vega зараз інтернет від водафон - оптика, поки не стикався з тим, щоб пропадав інет. Якщо в них нема акціі і будеш підключатись - можу дати свій код, там здається по 2 місяці за "приведи друга", але акціі не сумуються
мабуть таки буду, якщо не довго у черзі теба буде очікувати, тому коди/знижки й все таке прийму із великою вдячністю.
Взагалі, наразі не так просто на оптику переїхати...хотів підключитися на Місто ТВ(сусід, через стіну, добре про них відгукується) - кажуть, вже нема тех.можливості, не вистачає вільних портів На АйПі-нет записався, але там чергу на підключення чекати аж до 22.01.26 ... Лишається Водафон перевірити, дав заявку...треба чекати, поки дойде черга й зі мною зв'яжуться ...
В мене теж Ланет. За весь час відключень, інтернет був завжди. Хоча я не цілодобово втикаю
Ланет обіцяє 30+ годин, але не дуже в це вірю, так як вже двічі були майстри, а короткотривалі провали інтернету не ліквідували. Вже місяць з ними на зв'язку
У мене Ланет по витій парі, вчора їх обладнання протягнуло десь 15 годин. Загалом по світлу сра, за останніх 37 годин світло було сьогодні зранку трохи більше 3х годин. Добре, що місто встигло встановити на котельну генератор, то тепло хоч є.
я теж вже один 1018 віддавав на заміну 18650 бо 2 шт здохли. Замінили всі 4 шт по 300 махів так 7 годин тримає і ще зелені лампи горять, може і 12 протримає, поки що тричі тьху на 12 годин не вимикали. Вартість по 190 грн за один елемент і 200 чи 250 за зварювання, вийшло дорожче, ніж я по акції купив оцей блочок.
У провайдерів акуми теж повинні зарядитися, якщо перше відключення було на 12 год і потім дали світло на 3 години, то можуть не встигнути зарядитися і друге відключення вже не витримати.
а шо то за акумулятори по 190 грн? В мене ДБЖ з Алі а акумулятори по 3000 міліампер брав по 40 зараз 42 і плюс в тому що нічого паяти не треба відкрутив кришку вставив акумулятори і працює, сьогодні вимкнули в 12 то о 18 години ще було 2 рисочки заряду і інтернет е з 12 і до сіх пір від ланета вже більше 7 годин а читав що водафон пропонує за 250/ місяц безлім і понад 100 годин без світла домашній інтернет, хтось підключав?
У мене досвід з київстаром негативний. Підключили швидко і по акції але потім в кращих традиціях київстару., тримав без світла години три (це в 22 році, може зараз покращили), глючив, до оператора не докличешся.Може це тільки за моєю адресою, але перейшов до іншого, кабель Київстару так і висить, різати не став.
Київстар провід - змінили акумулятори і з літа 25 року тримається більше 10 годин, але я/кщо вимкнули на 7 потім ввімкнули на 1 і знов вимкнули -то вже на 4 години вистачає Vega зараз інтернет від водафон - оптика, поки не стикався з тим, щоб пропадав інет. Якщо в них нема акціі і будеш підключатись - можу дати свій код, там здається по 2 місяці за "приведи друга", але акціі не сумуються
мабуть таки буду, якщо не довго у черзі теба буде очікувати, тому коди/знижки й все таке прийму із великою вдячністю.
Взагалі, наразі не так просто на оптику переїхати...хотів підключитися на Місто ТВ(сусід, через стіну, добре про них відгукується) - кажуть, вже нема тех.можливості, не вистачає вільних портів На АйПі-нет записався, але там чергу на підключення чекати аж до 22.01.26 ... Лишається Водафон перевірити, дав заявку...треба чекати, поки дойде черга й зі мною зв'яжуться ...
а на який тариф дав заявку?
от же ш ...з Водафоном та ж сама історія, тільки ще гірше...зателефонував, дав заявку на підключення(перед тим урочисто повідомили, що тех.можливість у моєму будинку існує), усе дуже гарно розказала (про найкращий у світі інет від водафона та про купу плюшок) натренована дівчина-оператор, а як дійшло до конкретники, на яку дату можливе підключення, то вже ніхто нічого не подключає...каже, передам звернення майстрам, щоби вони окремо перевірили чи є вільні порти й все таке та вже після цього вам надішлемо повідомлення із відмовою або підтвердженням заявки ... А на моє питання, скільки ж, хоч приблизно, очікувати того повідомлення, банальна така відповідь: цього ніхто навіть приблизно, вам не скаже. Тобто, уточнюю в неї, можна очікувати й півроку-рік?...У відповідь: можливо й так ...ще Тріолан перевірю...
Тобто, уточнюю в неї, можна очікувати й півроку-рік?...У відповідь: можливо й так
То воно так вже давно
це ти точно, саме на моє питання відповів?...я ж трохи не про те запитував, а про досвід з конкретними провайдерами
Я просто тобі пояснив що від цього ніхто не застрахований! В мене на районі інет ніколи не пропадає. Але назва провайдера не допоможе - це наш районний
Провайдер обіцяє до 4 діб, поки перевіряв добу.
А як називається цей провайдер?
Оптика Вега, він потім став називатись Водафон, він же перекупив оптику Фрінет, у кого була оптика Фрінет, стала з нового року теж Водафон. Власне це і є ті 100 годин без світда, про які пишуть в треді. До речи DC1018, коли в ньому починають помирати кондери, дає перебої інтернету, і як раз, коли є 220В. Коли в мене почались такі перебої інтернету, я спочатку грішив на Вегу, давав їм заявки в саппорт, а потім вони мені довели, що проблема на моїй стороні. Наступного разу, коли почались такі ж перебої інтернету, десь через рік-два, зразу перепаяв вздуті кондери в DC1018 і інтернет запрацював без перебоїв)
Думаю любая оптика, которую проведут - будет норм. Я на Оболони(на Ивасюка) 1,5 года ждал от ипнета оптику(при том, что рядом дом светился как подключенный), хотел от них, т.к. к ипнету был подключен наверно лет 30. Но перешел на триолан оптику, и прям доволен. Еще не подводили.
В мене Ланет останній раз пропадав може с пів-року тому, а може й більше. В них акуми від будинку до будинку теж відрізняються. В особистому кабінеті наче пишуть, що гарантують. В нас в будинку ще є Утелс, крім звичайного ЛАНа ще й тянуть оптику, наче гарантують роботу без обмежень, але хз як там черги зараз.Народ в минулий блекаут масово мігрував.
У Ланета теж оптика є, ще й якась "жирна", але мале покриття. Перевірь, може а твоєму районі є.
Думаю, це заложить не від провайдера, а від конкретного будинку/мікрорайону. У нас Локал.нет ще в 22 році після перших блекаутів, коли у них швидко вийшли з ладу свинцеві підтримуючі акуми, поставив залізо і зробив розводку таким чином, щоб мешканці змогли за потреби заживити обладнання від генератора. Вузол вищого рівня в мікрорайоні теж на генераторі.
саннет 2 доби тримає (довшого не було блекауту)
Думаю, це заложить не від провайдера, а від конкретного будинку/мікрорайону. У нас Локал.нет ще в 22 році після перших блекаутів, коли у них швидко вийшли з ладу свинцеві підтримуючі акуми, поставив залізо і зробив розводку таким чином, щоб мешканці змогли за потреби заживити обладнання від генератора. Вузол вищого рівня в мікрорайоні теж на генераторі.
Бачив в одному будинку на районi у провайдера серверна на первому поверсi, так поруч автопричiп з геной запаркований, заживлюють при тривалиx вiдключенняx. Власний провайдер в мене лiфери ще торiк встановив, то теж все тримае хоч i не оптика швидкiсна.