autoua
Autoua.netФорумКурилка

Блекаут (137/137)

igg 1
V.I.P **
61 год (39 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

Re: Блекаут та тривалість роботи Інтернету (провайдери) [Re: igg]
      11 января 2026 в 12:38 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

igg 10.01.2026 19:44 пишет:

...ще Тріолан перевірю...

Напрочуд, Тріолан, на етапі залучення нового клієнта, виявився найлояльнішим та надшвидким, от просто неочікувано зразково клієнт-орієнтованим - на фоні тих декількох, з якими вчора довелося спілкувався, але усі вони мене тупо послали...очікувати чергу місяцями, а може й роками...

А Тріолан пропонує: можемо, вже навіть сьогодні-завтра, підключити/долучити вас до світу оптичного інтернету за 330 грн/міс, до 100 годин працює без світла й все таке...просто дива якісь)

...Але, подивився у їх ТГ-чат, а там ... у "прямому ефірі" просто усе завалено повідомленнями про відсутність інтернету, на що оператори тріолана спокійно та зважено надають типову відповідь:
На жаль за Вашою адресою відсутнє живлення на обладнанні. Орієнтовний термін відновлення ДО 12:00 Приносимо вибачення за тимчасові незручності.
й таких звернень/відповідей, з вчорашнього вечора й до цих пір, просто масово(не видно, нажаль, у яких саме районах міста така проблема)...от й думаю чи варто?
Хоча, дивлюся, навіть тут вже 2 позитивних(обидва з Оболонського) відгука про тріолан...розумію, що по районах й навіть будинках може дуже відрізнятися...

Напрочуд, Тріолан, на етапі залучення нового клієнта, виявився найлояльнішим та надшвидким, от просто неочікувано зразково клієнт-орієнтованим - на фоні тих декількох, з якими вчора довелося спілкувався, але усі вони мене тупо послали.очікувати чергу місяцями, а може й роками

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
igg 1
V.I.P **
С нами с 29.03.2005

Re: Блекаут [Re: Сапожник]
      11 января 2026 в 12:52 Гілками

Сапожник 10.01.2026 23:51 пишет:

В мене Ланет останній раз пропадав може с пів-року тому, а може й більше. В них акуми від будинку до будинку теж відрізняються. В особистому кабінеті наче пишуть, що гарантують.

В нас в будинку ще є Утелс, крім звичайного ЛАНа ще й тянуть оптику, наче гарантують роботу без обмежень, але хз як там черги зараз.Народ в минулий блекаут масово мігрував.

У Ланета теж оптика є, ще й якась "жирна", але мале покриття. Перевірь, може а твоєму районі є.

Та відрізняються акуми у будинках, це зрозуміло...той же Ланет в нас десь пару років тому оновив свої акуми на будинку й було все ок, але акуми із часом деградують й результат на табло.
Тріолан дійсно пише, що "гарантує" у кожному конкретному будинку та навіть тип АКБ вказує , в мене "гарантує" 17 годин...по факту ж, вчора протрималося без світла десь до 10 годин...це ж не альо зовсім, порівнюючи з оптикою, що має тримати на порядок(декларують 72-100= годин) більше.

Оптика від Ланета в мене недоступна, перевірив....Наразі, користувачі Ланета з мого/сусідніх будинків масово мігрують хто/куди...

опытный писатель *
Киев
С нами с 26.03.2013

11 января 2026 в 14:26 Гілками

igg 11.01.2026 12:38 пишет:

Напрочуд, Тріолан, на етапі залучення нового клієнта, виявився найлояльнішим та надшвидким, от просто неочікувано зразково клієнт-орієнтованим - на фоні тих декількох, з якими вчора довелося спілкувався, але усі вони мене тупо послали...очікувати чергу місяцями, а може й роками...

А Тріолан пропонує: можемо, вже навіть сьогодні-завтра, підключити/долучити вас до світу оптичного інтернету за 330 грн/міс, до 100 годин працює без світла й все таке...просто дива якісь)

...Але, подивився у їх ТГ-чат, а там ... у "прямому ефірі" просто усе завалено повідомленнями про відсутність інтернету, на що оператори тріолана спокійно та зважено надають типову відповідь:
На жаль за Вашою адресою відсутнє живлення на обладнанні. Орієнтовний термін відновлення ДО 12:00 Приносимо вибачення за тимчасові незручності.
й таких звернень/відповідей, з вчорашнього вечора й до цих пір, просто масово(не видно, нажаль, у яких саме районах міста така проблема)...от й думаю чи варто?
Хоча, дивлюся, навіть тут вже 2 позитивних(обидва з Оболонського) відгука про тріолан...розумію, що по районах й навіть будинках може дуже відрізнятися...

Скорее всего это не оптика отвалилась у людей, а обычный кабель. Поятное дело что аккумуляторы сели для эзернетов.

СуперСтар **
Киев
С нами с 23.02.2011

Re: Блекаут [Re: igg]
      11 января 2026 в 17:27 Гілками

igg 11.01.2026 12:52 пишет:

Оптика від Ланета в мене недоступна, перевірив....Наразі, користувачі Ланета з мого/сусідніх будинків масово мігрують хто/куди...

У нас ланет нещодавно оновив акуми, жодних нарікань на ізернет. Оптика від них теж є, але по відгукам в чаті жк інколи падає (інфраструктура якогось купленого ними провайдера)

igg 1
V.I.P **
С нами с 29.03.2005

Re: Блекаут та тривалість роботи Інтернету (провайдери) [Re: Bravada]
      11 января 2026 в 17:28 Гілками

Bravada 11.01.2026 14:26 пишет:

Скорее всего это не оптика отвалилась у людей, а обычный кабель. Поятное дело что аккумуляторы сели для эзернетов.

та от я теж так себе втішаю, що не може ж так масово оптика лягати
дав заявку тріолану, обіцяють вже завтра підключити.

Супер писатель! ***
49 лет (30 лет за рулем), Киев
С нами с 16.08.2005

11 января 2026 в 18:10 Гілками

igg 11.01.2026 12:52 пишет:

Сапожник 10.01.2026 23:51 пишет:

В мене Ланет останній раз пропадав може с пів-року тому, а може й більше. В них акуми від будинку до будинку теж відрізняються. В особистому кабінеті наче пишуть, що гарантують.

В нас в будинку ще є Утелс, крім звичайного ЛАНа ще й тянуть оптику, наче гарантують роботу без обмежень, але хз як там черги зараз.Народ в минулий блекаут масово мігрував.

У Ланета теж оптика є, ще й якась "жирна", але мале покриття. Перевірь, може а твоєму районі є.

Та відрізняються акуми у будинках, це зрозуміло...той же Ланет в нас десь пару років тому оновив свої акуми на будинку й було все ок, але акуми із часом деградують й результат на табло.
Тріолан дійсно пише, що "гарантує" у кожному конкретному будинку та навіть тип АКБ вказує , в мене "гарантує" 17 годин...по факту ж, вчора протрималося без світла десь до 10 годин...це ж не альо зовсім, порівнюючи з оптикою, що має тримати на порядок(декларують 72-100= годин) більше.

Вони оновлювали все на ліфери, а ті за два роки ну навряд так сильно деградували.
Не знаю як в інших будинках, але наразі в мене світло відсутнє 16 годин, поки Ланет живий. У народа швидше гаджети сідають, ніж інтернет у провайдера.
Але добре, якщо є альтернатива. Бо в минулий блекаут у нас народ стрибав від одного до іншого і в результаті міняли шило на мило, усі були приблизно однакові.
Ми з сусідом один одного резервували В нього Утелс, в мене Ланет - якщо є потреба, чіплялися один до одного.

V.I.P **
45 лет,
С нами с 08.06.2015

Re: Блекаут [Re: julson]
      11 января 2026 в 18:53 Гілками

До нас в будинок, пару років тому, зайшла GPON (оптикою) Corbina.ua, і я підключив їх теж (було 200 грн/міс), на додачу до Київстар (бо він одразу пропадав). Обіцяли 48 годин інтернету. Рік вони мені були не потрібні.
Доки, слава Богу, не було нагоди перевірити - чи дійсно тримають 48 годин, але тримає увесь час типових вимикань.
За той час, Київстар став обіцяти 12 годин без електрики, і перший раз - так і було. Але, якщо часто пропадає електрика - то Київстарівський пропадає десь за 4 години, плюс мінус. Таке враження, ніби в них свинцеві АКБ (не встигають заряджатися), а не літій-залізні.

Змінено VovkZ (18:55 11/01/2026)

Достоевский **
30 лет за рулем, Донецк
С нами с 25.12.2008

11 января 2026 в 19:58 Гілками

Ну, я зі своїм ланетом сварюсь з 26 грудня. Вони реально дістали. Не знаю, що там в них сталося, але вже два тижні без світла доступу до інтернету немає. Ще й оператори тупі, або морозяться. У нас куча звернень, нічого зробити не можемо...

V.I.P **
52 года (23 года за рулем), Київ
С нами с 22.05.2007

11 января 2026 в 20:19 Гілками

особливо якщо порівнювати тих хто на оптиці та тих хто досі на міді. Проблеми явно у тих хто на міді, бо акуми на їх свічах міняють вже за остаточним принципом. Оптика живиться з їх вузла на район, тому якби впало живлення там то проблема була б явно массовіша за зверненням. Я на оптику переходив ще тоді коли за терміновість треба будо ще й доплачувати крім оплати самого підключення, але з тих пір ПО ВИНІ тріолана вимкнення були тільки пару разів і те, завчасно попереджували що будуть технічні роботи та один раз коли перебили магістральний кабель. До того ж в мене особисто контакт з адміном района, був ще й з вищестоячим над ним але той поїхав кататись на бусі.

Змінено Djohny (20:25 11/01/2026)

Шкодоволгный Вазотавр *
54 года (33 года за рулем), Киев
С нами с 06.07.2001

Re: Блекаут [Re: VovkZ]
      11 января 2026 в 23:58 Гілками

VovkZ 11.01.2026 18:53 пишет:

Таке враження, ніби в них свинцеві АКБ (не встигають заряджатися), а не літій-залізні.

Саме так. Я вже не раз писав що літієві можна тільки приватно викорристовувати.
Для підприємств дозволений тільки свинець, як найбільш безопасний. На літії ти жодного об'єкта пожежникам не здаси.
Я не один раз замість невеличких павербанків ставив на об'єктах важкі компові ДБЖ.
Пожежна безпека. Пошкоджений свинцевий акум не має ефекту самопідпалу.

igg 1
V.I.P **
С нами с 29.03.2005

Re: Блекаут [Re: DiSi]
      12 января 2026 в 00:15 Гілками

DiSi 11.01.2026 19:58 пишет:

Ну, я зі своїм ланетом сварюсь з 26 грудня. Вони реально дістали. Не знаю, що там в них сталося, але вже два тижні без світла доступу до інтернету немає. Ще й оператори тупі, або морозяться. У нас куча звернень, нічого зробити не можемо...

Оце витримка у вас!)...2 тижні без доступу й все ще, сподіваєтесь, що ланет стане краще)...чи у вас він безальтернативний?

В мене сьогодні дивне з ланетом: коли о 12й вимкнули світло, відпрацював 8 годин та й відвалився...а через приблизно 1.5 години, знову запрацював стабільно й десь ще 2 години відробив, аж поки світло не дали...а як світло дали то відразу ж перемикнув на 220 й він, без жодних пауз, далі собі працює

Супер писатель! *
19 лет за рулем, Киев
С нами с 07.08.2007

12 января 2026 в 06:48 Гілками

Якщо така тенденція то може вже Старлінк?

Достоевский *
59 лет (22 года за рулем), Киев
С нами с 18.12.2008

12 января 2026 в 07:43 Гілками

Така залежність більшості від інету пояснюється роботою он-лайн?

Достоевский ***
61 год (33 года за рулем), Киев
С нами с 26.11.2005

Re: Блекаут [Re: www050]
      12 января 2026 в 08:43 Гілками

www050 12.01.2026 06:48 пишет:

а є реальні відгуки про старлінк- як він працює в нашіх умовах, швидкість, абонплата- де про нього можна почитати від реальних користувачів, а то в інтернеті самі продавці.

Змінено Жэка (08:54 12/01/2026)

Супер писатель! *
19 лет за рулем, Киев
С нами с 07.08.2007

Re: Блекаут [Re: Жэка]
      12 января 2026 в 09:18 Гілками

Жэка 12.01.2026 08:43 пишет:

www050 12.01.2026 06:48 пишет:

а є реальні відгуки про старлінк- як він працює в нашіх умовах, швидкість, абонплата- де про нього можна почитати від реальних користувачів, а то в інтернеті самі продавці.

Як для "резервний і єдино можливий звязок зі світом" працює суперово.

продавець прохолоди **
54 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

12 января 2026 в 11:56 Гілками

igg 12.01.2026 00:15 пишет:

Оце витримка у вас!)...2 тижні без доступу й все ще, сподіваєтесь, що ланет стане краще)...чи у вас він безальтернативний?

В мене сьогодні дивне з ланетом: коли о 12й вимкнули світло, відпрацював 8 годин та й відвалився...а через приблизно 1.5 години, знову запрацював стабільно й десь ще 2 години відробив, аж поки світло не дали...а як світло дали то відразу ж перемикнув на 220 й він, без жодних пауз, далі собі працює

в мене теж ланет кудись пішов , нема вже пару годин

igg 1
V.I.P **
С нами с 29.03.2005

Re: Блекаут [Re: egorka]
      12 января 2026 в 12:33 Гілками

egorka 12.01.2026 11:56 пишет:

igg 12.01.2026 00:15 пишет:

в мене теж ланет кудись пішов , нема вже пару годин

це після скількох годин без світла? може ДБЖ - той во?

Autoua.netФорумКурилка
Додаткова інформація
2 користувачів і 8 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Рубан, moderator, Bivaliy, Sergu44o, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 197080

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія