Позняки. 22 часа без света. Дали ночью предположительно в 3 ночи, утром в 7 уже света не было. Зарядиться успел, теперь еще на сутки хватит.
це ще повезло нам далі в 7-01, а в 7-50 вже вимкнули:( після 21 години без світла 50 хвилин якось замало
Позняки. 22 часа без света. Дали ночью предположительно в 3 ночи, утром в 7 уже света не было. Зарядиться успел, теперь еще на сутки хватит
В мене теж десь так. Ланета теж не було
Позняки. 22 часа без света. Дали ночью предположительно в 3 ночи, утром в 7 уже света не было. Зарядиться успел, теперь еще на сутки хватит.
На Харьковском света гулящая - то есть, то нет... а если есть, то 245-255 вольт, временами просадка до 180 вольт. Пришлось верхний предел на реле напряжения откорректировать в бОльшую сторону
це ще повезло нам далі в 7-01, а в 7-50 вже вимкнули:( після 21 години без світла 50 хвилин якось замало
«Робила все по максимуму» – ексміністерка Гринчук оцінила роботу влади щодо підготовки енергетики до атак РФ
Так само дали в 3 та десь о 9-й не було вже. Ми всі вдома зараз ,то спимо досхочу. десь 18 годин не було. Лягав о 1-й спати, то десь залишалося 25%. Для ЛіІо це вже "на тоненького". Хоча вночі в мене усього десь 100-120Вт споживання. А ще зарядився не по 4ри, а по 2 гривні - по нічному тарифу.
Сонце вирішує !
На Харьковском света гулящая - то есть, то нет... а если есть, то 245-255 вольт, временами просадка до 180 вольт. Пришлось верхний предел на реле напряжения откорректировать в бОльшую сторону
Мені трохи легше - північ правого берега якось пронозованіша, хоча 175- досить часто стало. Вимкнув контроль напруги на інверторі та поставив персональний стабілізатор на опалення.
«Робила все по максимуму» – ексміністерка Гринчук оцінила роботу влади щодо підготовки енергетики до атак РФ
А чому мені має бути підозра? Я не робила в своїй роботі нічого такого, що могло би якимось чином не відповідати законодавству України", - сказала вона.
Від удару струмом загинув т.в.о. голови правління Укренерго Олексій Брехт
Від удару струмом загинув колишній т.в.о. голови правління Укренерго Олексій Брехт
Странно, людина була фахівцем в цій сфері, судячи з біографії...
мабудь у всіх батарейки сіли, доба без дописів
Ситуація в енергосистемі залишається вкрай напруженою. У Києві продовжують діяти екстрені відключення. Проте енергетики розробили низку технічних рішень, які дозволяють перейти від екстрених до жорстких, але прогнозованих графіків. Шмигаль
Якщо раніше вимикали екстрено, то зараз жорстко прогнозовано Наступний етап - потужні вимкнення
В мене вистачає. Але змін нема, про що писати?
Але змін нема, про що писати?
Скоро буде весна, та й потеплішало трохи
Так а шо писати, все те саме, хто готувався, той молодець. Ми максимально вклалися ще 2024, зараз вимкнення майже не помічаємо. Ліфт, опалення, вода є. Хоча я стала менше використовувати духовку від батареї і ножі мию в пмм, щоб бойлер менше зливати)
аж цікаво стало бачив рекламу в неті що в Києві в маку люди зарядні станції заряжали цікаво що за обладнання в них стоїть в мене на роботі 2 генича по 10 квт і то в перегруз інколи ідуть
Так а шо писати, все те саме, хто готувався, той молодець. Ми максимально вклалися ще 2024, зараз вимкнення майже не помічаємо. Ліфт, опалення, вода є. Хоча я стала менше використовувати духовку від батареї і ножі мию в пмм, щоб бойлер менше зливати)
яким чином у вас реалізована вода та тепло? та і ліфти)) що це за така ідеальна команда?
аж цікаво стало бачив рекламу в неті що в Києві в маку люди зарядні станції заряжали цікаво що за обладнання в них стоїть в мене на роботі 2 генича по 10 квт і то в перегруз інколи ідуть
Ну в Маку все можливо. А потужність зарядки можна обмежувати. Я бачив що станції не тільки в маку чарджать. Та й на роботі хоч дизель чималенький, але перекіс фаз мав місце, тому струм на офісному Віктроні теж довелось обмежити.
яким чином у вас реалізована вода та тепло? та і ліфти)) що це за така ідеальна команда?
Тю. Це не складно. Аби більшість будинку була адекватною. В меншого на Балтійському - скинулись є генератор, по факту в платіжках витрати на паливо. Працює ліфт, вода та тепло є. В старшого в Крістері "а ми платити не будемо" - нічого нема сутками.
Ось тобі і вся "команда"
...
Тю. Це не складно. Аби більшість будинку була адекватною. В меншого на Балтійському - скинулись є генератор, по факту в платіжках витрати на паливо. Працює ліфт, вода та тепло є. В старшого в Крістері "а ми платити не будемо" - нічого нема сутками.
Ось тобі і вся "команда"
Це так, але глобально опалення це не вирішує. Немає тепла від міста - "зливайте воду". Тільки будинок войцеховського має рішення - опалення дровами. А всі ще сміялися з них...
В сусідньому офісному центрі стоїть гена на 350кВТ, в нашому значно менший, бо і сама будівля значно менша, але вистачає.