Як на мене люди дуже правильну позицію виказують - нас не зламати!
Цікаво, як надовго вистачить цього - нас не зламати. Бо бухнути добре, але повертатися додому ж треба.
Як на мене люди дуже правильну позицію виказують - нас не зламати!
Цікаво, як надовго вистачить цього - нас не зламати. Бо бухнути добре, але повертатися додому ж треба.
На Троєщині розгорнули пункти ночівлі для мешканців
д все равно при отключениях нет интернета от ланета сразу же с отключениями
Зателефонуй в Ланет, чи є АКБ в ящику роутера у під'їзді?
да общался я с ними - отстой плетут сказки по методичке - типа где-то контроллер без питания из-за морозов в нашем доме батарейки стоят но! - пропала напруга в доме и тут же упал инет в домах рядом, где мог бы стоять контроллер свет был и потом ровно наоборот - у нас свет есть, вокруг в домах нету, а инет работает.. при всем при этом, я уже сказал - ранее все было нормально инет работал по 7 часов
Я звісно все розумію. Навантаження та все інше... але диспетчарам та ботоводам така повна безвідповідальність - ну як би так сказати - Вчора майже ваеесь день бот пише у вас нема світла бла-бла-бла. Світла не було кілька годин. Сьогодні з 3-й десь години по зараз практично 23-я година. Світла нема. Бот весь день пише
За Вашою адресою наразі не зафіксовано відключень. Імовірно, виникла аварійна ситуація та інформація з'явиться трошки пізніше. Подати заявку можна на сайті ***
Добре, може щось таки сталося... Роблю заявку. Час 23-я година. Пройшло 4ри години після заявки...
Відсутність електроенергії Заявка № 8004118*** Дата створення: 25.01.2026 19:05 Адреса: м. Київ, вул. ******, буд. *, кв. * Статус: Визначаємо проблему. Перевіряємо наявність аварії
При всій повазі до тих хто в полі в мороз ремонтує мережі... [*****] кабінетні все зводять на нівець.
ви реально думаєте що той бот вам відповість реальну ситуацію? звідки він бере інформацію? чистої води розвага. ну і легше чекати коли тобі дають надію що за пару годин буде краса. сьогодні дали вранці та ось вечором знову дали. так зрадів, що навіть відео монтував. інакше не вистачає батарейки ноута.
Та щоб хоч приблизно знати тягнути ще акум чи так вистачить
Та нема в них достовірної інформації коли всі працюють у авральному порядку. Як були відключення по 16-20 годин можна ще половину спокійно накинути й не чіпати ті чатботи. Воно там повну фігню пише, й відключення коли світло є, й навпаки (чим дуже збуджує мешканців у домових чатів), й що світло вимкнули півгодини тому, хоча його вже 20 годин немає, а все для того щоб хтось отримав відчуття що він ніби приблизно щось знає. По тим що в чаті сусіди викладали, ну може 1 раз з 6 чи 7 воно й вгадало з точністю до двох годин
Та нема в них достовірної інформації коли всі працюють у авральному порядку. Як були відключення по 16-20 годин можна ще половину спокійно накинути й не чіпати ті чатботи. Воно там повну фігню пише, й відключення коли світло є, й навпаки (чим дуже збуджує мешканців у домових чатів), й що світло вимкнули півгодини тому, хоча його вже 20 годин немає, а все для того щоб хтось отримав відчуття що він ніби приблизно щось знає. По тим що в чаті сусіди викладали, ну може 1 раз з 6 чи 7 воно й вгадало з точністю до двох годин
Може в різних районах по різному. У мене як вимикають світло то вже хвалин через 10 на сайті дпек зявляється повідомлення що за вашою адресою аварійне відключення і час відновлення такий то (як правило через 12-13 годин). Вмикають коли істотно раніше визначеного часу, коли на пару годин пізніше.
Особисто я, то всі б притягнув
І через деякий час
Да ти шо, а що ж сталось? Ото через таких ТП і відпадає все бажання чимось займатись в будинку. У нас одна "розумна" волала якось, що "нам должни" тільки не уточнила за що саме їй винні.
У нас одна ТП влітку на зборах мешканців мені доводила що їй опалення не треба, вона на зиму їде в Європу, вентиль не відкриває і все добре. Про те що її фактично обігрівали сусіди - не чула.
Може в різних районах по різному. У мене як вимикають світло то вже хвалин через 10 на сайті дпек зявляється повідомлення що за вашою адресою аварійне відключення і час відновлення такий то (як правило через 12-13 годин). Вмикають коли істотно раніше визначеного часу, коли на пару годин пізніше.
Так отож. Так і було майже місяць - хоч якось орієнтуватися можна. Вчора дали майже через 21 годину. Знай що так довго, то я-б дещо некритичне вдень відключив. А так тільки завдяки що вдень трохи підзарядились від сонця то витягнуло без потухання системи, але так вже було... на грані
Особисто я, то всі б притягнув
Вільні в мене і так всі в хаті. Але у дворі ще дві автівки Як мінімум з однієї я можу акум зняти ( але не хочу, це буде жахливий приліт по моїй спині)
Ну от знову... десь годину тому вимкнули...
За Вашою адресою наразі не зафіксовано відключень. Імовірно, виникла аварійна ситуація та інформація з'явиться трошки пізніше. Подати заявку можна на сайті
Схоже на оповішення забили остаточно.
Якщо люди втомилися, нема кому... Ну напишіть в новинах чи в чатботі. Наприклад я міг-би приїїхати підмінити за компом когось. Навіть безвоздмездно.
В Києві групи уже і не намагаються планувати. В Області ще якісь плани пробують верстати, потім по 10 раз вони оновлюються, але все одно не виконуються, ну хіба нічні вікна з якоюсь імовірністю ще можуть бути коректні. Ну і нашо ті плани якщо їх не виконувати - люди тільки нервуються.
Якщо люди втомилися, нема кому... Ну напишіть в новинах чи в чатботі. Наприклад я міг-би приїїхати підмінити за компом когось. Навіть безвоздмездно
Не перестану тобі дивуватись Від того, якщо навіть ти десь там будеш втикати, світло не з'явиться. І взагалі, тобі що так приспічило з цим світлом. На Трою з'їздь повтикай якщо зайнятися більше нічим
Якщо люди втомилися, нема кому... Ну напишіть в новинах чи в чатботі. Наприклад я міг-би приїїхати підмінити за компом когось. Навіть безвоздмездно
Не перестану тобі дивуватись Від того, якщо навіть ти десь там будеш втикати, світло не з'явиться. І взагалі, тобі що так приспічило з цим світлом. На Трою з'їздь повтикай якщо зайнятися більше нічим
Та мені пох. В мене вистачить ( це я ще генератор навіть з гаражу не діставав). Я за відсутність інформації для загалу непокоюсь. Якщо тобі турбота про людей заважає - живи своїм життям та радій що ти такий крутий.
Якщо люди втомилися, нема кому... Ну напишіть в новинах чи в чатботі. Наприклад я міг-би приїїхати підмінити за компом когось. Навіть безвоздмездно.
Візьми з собою ще спеціалісту по комунікаціям до кожної бригади що займається ремонтом, щоб повідомляли тебе що саме вони вимикнули
Зараз не про оповіщення як на мене, бригад багато, даних багато, достовірність ніяка. Оголосили що екстренні то й нема сенсу шукати орієнтири чи щось планувати, інвертори в режим зберігання/ощадливого користування. Або користуватись до залишку заряду 50-30% й потім до режиму зберігання.
Та мені пох. В мене вистачить ( це я ще генератор навіть з гаражу не діставав
Мені насправді теж) До речі як і всім іншим. Сказали що треба чекати, то треба чекати, та менше про це трендіти
Візьми з собою ще спеціалісту по комунікаціям до кожної бригади що займається ремонтом, щоб повідомляли тебе що саме вони вимикнули
От чомусь інших реакцій від більшості на цьому форумі я і не очікував. "те что больше всех надо", " сиди и не умничай".
Все як завжди, на жаль. З таким нарідом нічого в цій країні не зміниться.
Чесно кажучи, враховуючи епічний пафос їхніх академій ДТЕК і прочіх оверхедів, за які ми платили всі ці роки, очікувала більшого.