зараз фейсбуком прибило роздуми такого експерта. Що якщо напруга в мережі 180 В а бойлер на 2 квт то він на 180 В буде споживати більше струму і відповідно споживач заплатить більше за електрику. Щось на практиці бойлер на 180 В гріє гірше, ніж на 230, а при 150 відмовляється гріти взагалі, і мікровильовка видає холодну страву за той самий час що при 230 видає гарячу. Але споживання мого будинку за січень з блекаутами щось не дуже зменшилось, а якось навіть навпаки. Ось і розберись тут заблокувати такого експерта чи лайк поставити
зараз фейсбуком прибило роздуми такого експерта. Що якщо напруга в мережі 180 В а бойлер на 2 квт то він на 180 В буде споживати більше струму..
Більше струму він споживатиме, якщо підключити через стабілізатор. Якщо без - менше. Да й лічильник (навіть старий - електромеханічний) міряє не струм, а добуток струму на напругу (потужність).
можливо це про промислові системи накопичення, які ДТЕК будує. Але там ніяких екофлоу та блюетті немає.
А говорили после дождика в четверг будет много электричества
зараз фейсбуком прибило роздуми такого експерта. Що якщо напруга в мережі 180 В а бойлер на 2 квт то він на 180 В буде споживати більше струму
Уровень экспертов, который мы заслужили
вони ж завжди додають якщо не буде нових обстрілів.
Але споживання мого будинку за січень з блекаутами щось не дуже зменшилось, а якось навіть навпаки. Ось і розберись тут заблокувати такого експерта чи лайк поставити
Бо будинок їсть стільки ж скільки і раніше, звісно якщо в опалені немає складової від електрики, що залежить від навколишньої температури. Але втрати на заряд/розряд батарей зросли.
зараз фейсбуком прибило роздуми такого експерта. Що якщо напруга в мережі 180 В а бойлер на 2 квт то він на 180 В буде споживати більше струму і відповідно споживач заплатить більше за електрику. Щось на практиці бойлер на 180 В гріє гірше, ніж на 230, а при 150 відмовляється гріти взагалі, і мікровильовка видає холодну страву за той самий час що при 230 видає гарячу. Але споживання мого будинку за січень з блекаутами щось не дуже зменшилось, а якось навіть навпаки. Ось і розберись тут заблокувати такого експерта чи лайк поставити
запхати того експерта у школу на фізику. Хай закон Ома щє раз прочитає. На додаток хай він скаже яка реактивна складова у споживанні микрохвильовки і як вона враховується у показаннях лічильника. Аяумамиекспєрт ((с), СВЛстара лошадь)
Дело не в обстрелах, а в том что не сбивают
дуже від конкретного девайсу залежить чи є в них корекція і запас відносно напруги ( про силу струму)
збивають і нормально
Хай закон Ома щє раз прочитає
не знаєш закон Ома - сиди дома (с)
Майже весь січень не було світла, напруга 160-180, електрокотел працював щоб хоча б трошки дати тепло. Намотав на 1000 квт, прихуїв.
Хай закон Ома щє раз прочитає
не знаєш закон Ома - сиди дома (с)
Часи такі, коли і з дому в фейсбук можна накидати всілякої фігні, а потім автора наші "журналісти" витягнуть на ефір, як "експерта" в чомусь.
Майже весь січень не було світла, напруга 160-180, електрокотел працював щоб хоча б трошки дати тепло. Намотав на 1000 квт, прихуїв.
С морозами цими ( згоден не вау якими) і газовий за січень спалив 650 кубів. Ну і плюс 400кіло світла Але снижувати температуру батарей погана думка. В мене не дуже гарно побудований будинок і коли стає в морози прохолодно, то накопичується волога. І тоді біда - з'являється пліснява.
Сегодня дочка ездила квартиру проведывала - отопления в доме нет (сосед сказал что в квартире 6 градусов),электричество судя по графикам 5-6 часов в сутки.Как люди живут - не представляю.
То таке ж не у всіх і не скрізь. В мене зараз тепло, із світлом як у всіх. А ще люди на роботу їздять, та працюють
Сегодня дочка ездила квартиру проведывала - отопления в доме нет (сосед сказал что в квартире 6 градусов),электричество судя по графикам 5-6 часов в сутки.Как люди живут - не представляю.
Скоріше за все, ще й води немає Пощастило, якщо газ є Думаю, з кожним традиційним тижневим обстрілом таких квартир буде більше...
...
збивають і нормально
Вони- 3 уровня защиты уже есть, это в средине 2023 Для Михаила N- Киев защищен лучше неба Израиля, А по факту все мы будем в шоке когда узнаем, а мы узнаем, сколько денег на это потрачено. П.с. недавно ночью смотрю в голосеево вспышка- думаю сбили молодцы- утром читаю-не прилет в дом, в каналах даже не писали что бпла над киевом Про ф16- читаю 2 крылатые зашли в сумской, потом перплетели в черниговская, потом залетели в Киев, пересекли его и бахнули в жулянах, 2!! Карл, 2 крылатые((((
электричество судя по графикам 5-6 часов в сутки.
В будинках без опалення намагаються подати електрику поза графіком. Шмигаль казав про мінімум 18 годин на добу. З тих кого я знаю особисто, отримують навіть більше. Будинок тещи протримався майже два тижні без опалення з перервою на опалення в один день. Нижче 10 градусів не опускалося, але у неї є газ, електрику їм давали значно більше ніж за графіком.