autoua
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Замерзає замок

СуперСтар **
С нами с 12.01.2014

Замерзає замок
      14 декабря 2022 в 13:35 Гілками

Минулі зими замерзав коли було дійсно холодно, а тут сьогодні одна дверця почала викаблучуватись, хоча наче і не сильно холодно. Думав спала тяжка, бо двері ні ззовні,ні зсередини не реагували взагалі, але після хвилин 20 їзди все стало на свої місця.
Восени карту знімав, то в ручці салонній була якась густа зелена змазка, я її поверх білою літієвою запшикав,як і сам механізм. Що ще можна зробити?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
СуперСтар **
45 лет (9 лет за рулем), Буча <-> Київ
С нами с 26.02.2016

Re: Замерзає замок [Re: hugo-smk]
      14 декабря 2022 в 13:59 Гілками

Може десь у оплітці тросика вода зібралась і замерзає? Подібне часто з тросиками ручника буває.

Достоевский *
37 лет (18 лет за рулем), Киев
С нами с 18.06.2013

Re: Замерзає замок [Re: hugo-smk]
      14 декабря 2022 в 21:47 Гілками

hugo-smk 14.12.2022 13:35 пишет:

Минулі зими замерзав коли було дійсно холодно, а тут сьогодні одна дверця почала викаблучуватись, хоча наче і не сильно холодно. Думав спала тяжка, бо двері ні ззовні,ні зсередини не реагували взагалі, але після хвилин 20 їзди все стало на свої місця.
Восени карту знімав, то в ручці салонній була якась густа зелена змазка, я її поверх білою літієвою запшикав,як і сам механізм. Що ще можна зробити?

Зніми карту, постав на ніч, з салону вранці спробуй відрити її, та побачиш чи дійсно справа в тягах, або це під заміну замок.
В мене було щось подібне та не в зимову погоду, сам замок двері помирав потроху( почав гудіти при відмиканні), поки зовсім не помер у положенні закритої машини, ані зовні, ні з салону не реагував на відкривання. Став у положення блокування та й все, десь через неділю біля супермаркета почув що снялись всі чотири двері з блоку під час відкривання авто, я швидко зняв карту та від’єднав його від центральної системи блокування, а з зовнішньої ручки зняв важіль до нього, щоб неможливо було відкрити ззовні, а з салону двері спокійно відкривались, потім замінив на робочий.

Autoua.netФорумЗапитати Autoua
Додаткова інформація
0 користувачів і 17 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Yorc, AVB, Hrust, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 668

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія