Минулі зими замерзав коли було дійсно холодно, а тут сьогодні одна дверця почала викаблучуватись, хоча наче і не сильно холодно. Думав спала тяжка, бо двері ні ззовні,ні зсередини не реагували взагалі, але після хвилин 20 їзди все стало на свої місця. Восени карту знімав, то в ручці салонній була якась густа зелена змазка, я її поверх білою літієвою запшикав,як і сам механізм. Що ще можна зробити?
hugo-smk 14.12.2022 13:35 пишет: Минулі зими замерзав коли було дійсно холодно, а тут сьогодні одна дверця почала викаблучуватись, хоча наче і не сильно холодно. Думав спала тяжка, бо двері ні ззовні,ні зсередини не реагували взагалі, але після хвилин 20 їзди все стало на свої місця. Восени карту знімав, то в ручці салонній була якась густа зелена змазка, я її поверх білою літієвою запшикав,як і сам механізм. Що ще можна зробити?
Зніми карту, постав на ніч, з салону вранці спробуй відрити її, та побачиш чи дійсно справа в тягах, або це під заміну замок. В мене було щось подібне та не в зимову погоду, сам замок двері помирав потроху( почав гудіти при відмиканні), поки зовсім не помер у положенні закритої машини, ані зовні, ні з салону не реагував на відкривання. Став у положення блокування та й все, десь через неділю біля супермаркета почув що снялись всі чотири двері з блоку під час відкривання авто, я швидко зняв карту та від’єднав його від центральної системи блокування, а з зовнішньої ручки зняв важіль до нього, щоб неможливо було відкрити ззовні, а з салону двері спокійно відкривались, потім замінив на робочий.