Вже декілька днів як отримав зарядну станцію. Поки враження - супер. 4,5 кВт - 58 т.грн., в таку суму мені обішлась дана станція. Три дні по 4 години, витримує без підзарядки.
Дещо подробніше можливо? Що вона може/не може? Й, я так розумію, це та станція, що ти замовляв у якогось "електро-кулібіна" й тепер вже можеш того майстра рекомендувати?
Да я не знаю, що добавити, більш написав для розуміння ціни, кому це цікаво. Класна і дуже потужна станція, хватає на все і надовго. Майстра рекомендувати не буду, так як ціна збільшувалась за період збирання декілька разів (починали з 47 т.грн)., і терміни також (починали з 10-14 днів), вийшло більше 1,5 місяці.
Судячи з опису то мова йде про батарею 48V100AH та гібридний інвертор на 5кВа. Питання в тому де/коли та за які гроші це все узять.
З батареями треба бути уважним, а то напрять якусь дічь за ціною нового. Краще щось готове обрать (ZTT 48100B наприклад).
Подтверждаю, батарея на 48 вольт , отличное решение! У меня от подобной завелись все блоки питания(ноутбуки,телек,зарядки) без необходимости включения инвертора. И только если что то мощное нужно подключить типа кофеварки, то подключаю инвертор к ней!
Подтверждаю, батарея на 48 вольт , отличное решение! У меня от подобной завелись все блоки питания(ноутбуки,телек,зарядки) без необходимости включения инвертора. И только если что то мощное нужно подключить типа кофеварки, то подключаю инвертор к ней!
Телек с внешним БП?
Комплектація зарядної станції: 1) акумулятори Li-ion, 21 пластина, 3,7 v, 60 А (7 зборок по 180А по 3 пластини). В сумі , ємкість акумулятора - 4700 w 2) зарядний пристрій -2 шт UKC , по 20 А кожна, разом 40 А 3) BMS - 100A , універсальна(вкомплектована на зарядку) 4) інвертор синус 5000 w (пікова) , 2700 ( робоча потужність), фірма - EAFC, 1 шт 5)SUPNOVA ( монітор- відсотки заряду, температура в середині станції, і вольти акумулятора ) 6) 3 шт розеткі 220, 2 шт юсб, прикурювач 7) 3 гвинтові клеми, один плюс, два мінуси (вхід/вихід) 8) вентилятори(на вдув та видув) 9) корпус 10) Релє сквозного заряду 11) Шнур для зарядки
Опис виробника.
Телек с внешним БП?
Да
1) акумулятори Li-ion, 21 пластина, 3,7 v, 60 А (7 зборок по 180А по 3 пластини). В сумі , ємкість акумулятора - 4700 w
Нормальна така бомба, дешево і страшно.
Таку штуку в якийсь напівгерметичний бокс треба ховати, щоб стінки подвійні та засипані піском були.
1) акумулятори Li-ion, 21 пластина, 3,7 v, 60 А (7 зборок по 180А по 3 пластини). В сумі , ємкість акумулятора - 4700 w
Таку штуку в якийсь напівгерметичний бокс треба ховати, щоб стінки подвійні та засипані піском були.
Маячня.
Маячня.
Да не - кто не видел как гориит литиевій акум - может и не обратит на такое внимание. Ну его на...
На литиевых аккумуляторах в мире сейчас практически все, в том числе и авто.
На литиевых аккумуляторах в мире сейчас практически все, в том числе и авто.
И, не дай боже, горят они еще ярче чем на бензине/газе.