сечових стрільців 23А вродь недалеко там большая парковка за домом, была вобще бесплатная, перед войной стал бесплатный час, как щас низнаю
спасибо уже на владимирской постояла 30 грн - 30 мин на 240 натикало) но все равно дешевле эвакуатора
сечових стрільців 23А вродь недалеко там большая парковка за домом, была вобще бесплатная, перед войной стал бесплатный час, как щас низнаю
спасибо уже на владимирской постояла 30 грн - 30 мин на 240 натикало) но все равно дешевле эвакуатора
ого. Та не повірю що не можливо було найти місце рядом з Софіевською площею. Але все може бути. Давно там не був. Може все там змінилося. Раніше біля Інтерконтиненталя якось припаркувався і безкоштовно
от раздачи оружия населению и бесплатной парковки в 3 слоя на крещатике до эвакуаторов и "30 грн - 30 мин" не прошло и года
Та не повірю що не можливо було найти місце рядом з Софіевською площею. Але все може бути. Давно там не був. Може все там змінилося. Раніше біля Інтерконтиненталя якось припаркувався і безкоштовно
мой коллега четыре круга навернул, опоздал на 40 минут, нашел место, его чуть не побили. хорошо хоть на эвакуаторе не уехал) так что раз в году можно шиконуть кстати, тех что по 30 грн/час там просто по три места на всю улицу. я реально не понимаю где и как люди паркуются это ж какой-то парковочный геноцид
машину на перехватывающую парковку и на метро
Так люди так и делают. Благо киевские власти настроили парковок, в частности на бажана в розвязках. Хотя, упсь, там же тц вместо парковок...
Коли мені треба було восени до нотаріуса в оці вулочки над Майданом то я в перший візит потиркався, не знайшов, плюнув і став у ЦУМі по 80 гривень, а звідти прокатним електросамокатом хвилин 5-7. І наступні візити так і робив зразу.
завтра буду там то скажу. Сказали 20 грн/ година. Оплата карта або готівка
Сечових це якось кощунственно. Хіба може Січових?
Зараз на парковці. 20 хвилин безкоштовно. Далі 20 грн/година. Парковка дуже велика. Місць вільних багато
Зараз на парковці. 20 хвилин безкоштовно. Далі 20 грн/година. Парковка дуже велика. Місць вільних багато
Заїзд туди, в оті ворота одразу за школою?
PS. У разі необхідності відвідати Софіївську площу ця парковка, звісно, не допоможе, а ось для р-на Львівської саме те що треба.
PPS. Демпінг, в тому районі біля тротуара якщо не 35 то 25грн за год.
Заїзд туди, в оті ворота одразу за школою?
PS. У разі необхідності відвідати Софіївську площу ця парковка, звісно, не допоможе, а ось для р-на Львівської саме те що треба.
PPS. Демпінг, в тому районі біля тротуара якщо не 35 то 25грн за год.
заізд у ті ворота. Вони їх то відкривають то закривають. Але місць валом. В бізнес центрі е туалет. При виїзді стоїть паркомат. Там платиш і шлагбаум відчиняються автоматично. Я просто там чекав людей то мені зручно було там на парковці стояти. А так да до Софіевськоі площі далеко. На території парковки ще е зарядка для електричних авто
На Десятинной
я всегда так делаю, но в тот день с Софиевской мне нужно было быстро попасть еще в одно место откуда уже возвращаться за машиной совсем не удобно.
Ну там их очень много. Может конечно не повезти, но вероятность припарковаться больше чем где либо в этой округе
Паркуюсь там каждый день. Сделать кружок у ГУНП (бывают свободные места) и ехать на Десятинную до МИДа. Всегда есть места (можно прыгнуть на тротуар). Круг возле Андреевской ц, по периметру стоянка разрешена (кроме входа в школу!).
Что-то этот лось в военное время уже не рискует провоцировать людей