Можете порадити дійсно грамотного електрика не халтурщика, треба переробити щиток в квартирі (Київ)?
Добрий!
Можете порадити дійсно грамотного електрика не халтурщика, треба переробити щиток в квартирі (Київ)?
Есть , но не дешовый
якщо не шкода то можна і мені контакт? Потрібні консультації і виконання робіт за результатами.
Есть , но не дешовый
чекаю на контакт.
0931831800 Микола
если актуально то могу тоже порекомендовать у меня в офисе переделывали проводку и делали полную рвизию 050-603-15-13 Андрей
Ну що зробив електрику ? Хто зробив?
0931831800 Микола
Миколу можу рекомендувати. Робив щиток і розводку по кімнатах. Я не сильно в те все вникав, помахав руками мені треба щось осьосьтаке, але ДТЕК, які після прийшли пломбувати щиток, сказали, що зроблено "по уму". І людина з якою можна домовлятися.
0931831800 Микола
Миколу можу рекомендувати. Робив щиток і розводку по кімнатах. Я не сильно в те все вникав, помахав руками мені треба щось осьосьтаке, але ДТЕК, які після прийшли пломбувати щиток, сказали, що зроблено "по уму". І людина з якою можна домовлятися.
а скільки пішло часу на роботу?
+380 (68) 201 96 65 Евгений, делал работы в квартире и на даче, крайне доволен. Высокий уровень качества и ответственности.