Barsic 31.01.2025 19:04 пишет: А ваги підлогові є в вас в продажу?
Уцінених підлогових вагів зараз є в наявності 2 моделі. MG-298 (пошкоджене пакування, незначні потертості), MG-804 (пошкоджене пакування, немає кришечки батарейного відсіка (батарейки хоч і не випадають, але заклеїли скотчем))))).
По 250 грн.
Нових вагів без дефектів є достатньо в асортименті по різним цінам. Повний прайс техніки, в т.ч. ваги, нашої компанії із цінами виробника без торгівельної надбавки є ТУТ Звертайтеся, краще пишіть в будь-який месенджер О68-361-5Ч-8О, Олександр.
Також для любої позиції можу зробити олх-доставку.
Наближаємо нашу Перемогу разом. Все буде Україна. Віримо в ЗСУ.
Електрична плита ТМ Sea Breeze SB-063
– Максимальна потужність 2000 Вт – 2 нагрівальні елементи 16 см по 1000 Вт – Регульовані термостати 80-420°С – Матеріал корпусу метал, покриття робочої поверхні: емаль – Індикатор включення
Офіційної гарантії на уцінену техніку немає, але ми виробники Magio і всі з/ч для ремонту є, зокрема на цю м'ясорубку. Тобто завжди допоможемо як по гарантії.
Мультиварка TM Magio MG-426
Потужність: 900 Вт Об'єм: 5 л Кількість автоматичних програм: 24 Чаша: керамічне покриття всередині, термостійке покриття зовні Товщина чаші: 5 мм Сенсорна панель керування Відкладений старт до 24 годин Підтримування температури Стаканчики для йогурту Шнур з перемикачем Функція Мульти-ШЕФ Аксесуари: лоток для готування на парі, глибока та пласка ложки, мірний стакан
Гарантійне та постгарантійне обслуговування. 100% перевірена, нульова.
Причина уцінки: невеличка деформація стального зовнішнього кожуха біля панелі керування. На фото можна навіть і не розгледіти. 2 штуки в наявності. Мінімальна ціна на https://hotline.ua/ua/bt-multivarki/magio-mg-426/ - 2239 грн. Наша ціна: 1 800 грн.
Відпарювач стаціонарний/парова станція ТМ Magio MG-331
Відпарювання: вертикальне та горизонтальне Потужність: 1 800 Вт Об'єм резервуара для води: 1,8 л Подача пари: 35 г/хв Температура пари: 104°С Готовність до використання: ~20 сек Світловий індикатор готовності: так В комплекті: Дошка для відпарювання, вішалка, термозахисна рукавичка. Відпарювач нульовий, 100% робочий, можливе гарантійне та постгарантійне обслуговування від виробника. Маленький скол пластику на верхній частині плечиків, який в робочому стані закритий бірюзовим тримачем розпилювача і цього дефекту не видно.
Відпарювач ТМ Magio MG-337
– Тип: ручний, вертикальний – Матеріал пластини: метал – Потужність: 1700 W – Об'єм резервуара для води: 350 мл – Додаткова насадка щітка, мірний стакан – Готовність до використання ~30 сек – Функція "Антикрапля": Так – Відключення автоматичне – Захист від перегрівання: Так
Електросушарка для харчових продуктів TM Magio MG-353
Продукти для сушки: Овочі • Фрукти • Ягоди • Риба • Трави • Гриби • М'ясо Потужність: 245 Вт Об'єм: 9 л Кількість секцій: 5 з регулюванням висоти Матеріал корпусу: термостійкий пластик Управління: електронне/сенсорне Регулятор температури: 35-70 °С Безперервний час роботи: 48 год Вбудований таймер: так Захист від перегрівання: так Світлодіодний дисплей: так.
Причина уцінки: тріснутий 1з4 обідок для лотка (або так і користуватися, або спробувати заклеїти, або користуватися 3 обідками)
Мультиварка ТМ SeaBreeze SB-044
Потужність 900 Вт, об'єм чаші 5 л, чаша з антипригарним покриттям, 10 автоматичних програм, контейнер для приготування на пару, ложка для перемішування, мірний стакан.
М'ясорубка ТМ Magio MG-271
– Максимальна потужність: 2600 Вт – Обробка м'яса, риби, овочів – Кількість режимів роботи: 3 – Кількість швидкостей: 2 – Кількість видів дисків для фаршу: 3, діаметр 65 мм – Насадки для ковбас 3в1, алюмінієвий піддон для м'яса, штовхач – Функція "Реверс": так – Сенсорна панель: так
Причина уцінки: немає в комплектації овочерізки, насадки "кеббе" та для томатів. Мінімальна ціна аналогічних моделей в інтернет-магазинах - 4 800 грн. Наша ціна: 3 200 грн.
Електрична плита ТМ Sea Breeze SB-063
– Максимальна потужність 2000 Вт – 2 нагрівальні елементи 16 см по 1000 Вт – Регульовані термостати 80-420°С – Матеріал корпусу метал, покриття робочої поверхні: емаль – Індикатор включення
Причина уцінки: пошкоджене оригінальне картонне пакування та невеличкий скол емалі на верхній поверхні плити (з ліва із заду).
Електрична плита ТМ Sea Breeze SB-064
Причина уцінки: невеличкі подряпини емалі на верхній поверхні плити.
Тип: Циклонний Обсяг контейнера для пилу, 2л Мотор ЕКО Потужність, 700 Вт Регулювання потужності На корпусі Регулювання повітряного потоку На ручці Шланг Гнучкий з ергономічною ручкою Трубка Телескопічна металева Колеса Прогумовані Ручка для зручності перенесення Так Паркування Горизонтальне/Вертикальне Зручне очищення контейнера Так Система фільтрації Мульти-ступінчаста Мікрофільтр Так Змотування шнура Автоматичне Рівень шуму Низький Довжина шнура, 5м Вага, 3,4кг Насадки: Покращена щітка підлога/килим, щілинна насадка для прибирання важкодоступних місць 2-в-1, для м'яких меблів
Відпарювач ТМ Magio MG-334 Premium
Найкращий відпарювач по відгуках в Instagram 2023 - 2025 р.
– Тип: ручний, вертикальний та горизонтальний – Підошва: керамічна – Потужність: 1700 W – Подовжений шнур: 2,5 м – Об'єм резервуара для води: 300 мл – Подача пари: автоматична 30 г/хв – Температура пари, 180 °С – Готовність до використання, ~30 сек – Функція "Антикрапля" – Відключення: автоматичне – Захист від перегрівання
Причина уцінки: пошкоджене оригінальне картонне пакування, відсутність в комплектації рукавички та насадки щітки. Мінімальна ціна в Інтернет-магазинах: 1 595 грн. Наша ціна: 950 грн.
Ваги кухонні ТМ Magio MG-784
Матеріал: нержавіюча сталь/пластик Об’‎єм чаші: 1,4 л Дисплей: світлодіодний Розмір: 21 x 21 x 7 см Максимальне навантаження: 5 кг Ціна поділки: 1 г Одиниці вимірювання: г; мл; фунт:унція; рідка унція Обнулення тари: так Індикатор перевантаження: так Індикатор низького заряду елемента живлення: так Відключення: автоматичне Тип елементів живлення: 3 x AAA (в комплекті)
Причина уцінки: ваги укомплектовані більшою чашею 1,4 л замість оригінальної 0,8 л. Чаша дуже якісна нержавійка, на господарстві завжди знадобиться як мисочка для фруктів чи салатів.
Кухонний комбайн TM Philippe Ratek PR-FP1012
Потужність: 800 Вт Кількість насадок: 6 Кількість чаш: 2 Конструкція: стаціонарний Матеріал чаші: пластик Об'єм чаші, л: 1,6 Об'єм чаші блендера, л: 1,5 Насадки Блендер-чаша Для замісу тіста Тертки: є (1) Шатківниця: є (1 диск) Соковитискач: є (1) (невеличка тріщина) Для пюре: є (1)