У кого можна позичити на кілька днів покористуватися ваттметром у розетку? Територіально Пзнякі/Осокорки/Харківський. До 2Квт, потрібно поміряти, що видає інвертор. "Лунолікий брат" клятвенно обіцяв 1500Вт, на справді може трохи більше 1КВт. Кола/сік/пиво у якості вдячності з мого боку! У приват плс!
Так а чим амперметр не підійде? Накинути на провід та подивитися струм при навантажені. Я б ще й синусоїду глянув. А то струм то добре, а от якість синуса теж дуже важлива.
Kirill_vaz 30.12.2022 21:41 пишет: Так а чим амперметр не підійде? Накинути на провід та подивитися струм при навантажені. Я б ще й синусоїду глянув. А то струм то добре, а от якість синуса теж дуже важлива.
МОжна і вольтметр з амперметром, але ж я лінивий, потім ще косинус фі рахувати )) Хочу наказати продавана, буду відкривати суперечку, у якості доказів краще показати один прилад, а ніж схему з купою проводів, та приборів.
Напиши в личку ФИО, номер телефона и отделение НП. через пару часов буду на НП, отправлю, потом вышлешь обратно, ну или на Оболонь, т.к я в твои края крайне редко, особенно сейчас.
Djohny 31.12.2022 09:08 пишет: Напиши в личку ФИО, номер телефона и отделение НП. через пару часов буду на НП, отправлю, потом вышлешь обратно, ну или на Оболонь, т.к я в твои края крайне редко, особенно сейчас.
Дякую! Якщо не знайду на ПОХ - у понеділок завітаю до кума на ЖД шосе. Збочення з НП то зайве!