Вимоги самі звичайні -Андроїд -використання-дзвінки, стандартні додатки -модель без дитячих болячок -наявність нормального сервісу, на випадок поломок -супервимог до камери немає
Яка модель на Вашу думку буде оптимальною у співвідношенні ціна-якість
Купил перед НГ отцу моторолу g60 за 9,5к, имхо - идеальный смарт по соотношению цена-качество. Аккум 6000 (ни у кого из вменяемых такого больше нет), 120Гц есть, нфц, отпечаток есть андроид чистый, БП в комплекте, чехол в комплекте. Минусы - отсутствие беспроводной зарядки и максимум заявлен андроид 12, на 13 обновления не будет, как я понял. Короче, для самого обычного использования - более чем.
Я думаю краще зайти в магазин де цих андроідів купа ціла і подивитися помацати руками і потім купити вже де заманеться або в магазині або в інеті. Тут же кожному свое. Подивись на Хіаомі. Думаю за 500 це буде флагман. Або щось таке сторінка або такий сторінка
Traveler 11.01.2023 13:26 пишет: Може щось з лінійки realme
в бюджете до 300 выбрал реалми 9 4ж. юзаю 2 недели, недостатков пока не нашел рассматривал и диапазон 300-500, но как-то кардинально лучшего там не обнаружил
egorka 11.01.2023 16:53 пишет: Я думаю краще зайти в магазин де цих андроідів купа ціла і подивитися помацати руками і потім купити вже де заманеться або в магазині або в інеті. Тут же кожному свое. Подивись на Хіаомі. Думаю за 500 це буде флагман.
Як на мене тикатися в магазині в купу пристроїв, що відрізняються виключно зовнішнім видом камер, особливого сенсу нема. Згаданий "Redmi Note 10 Pro" у мене вже півтора роки. Влаштовує абсолютно всім, але має одну дуже суттєву невиліковну ваду, яка часом бісить неймовірно, а саме "Датчик наближення".
Daugava 12.01.2023 18:27 пишет: Згаданий "Redmi Note 10 Pro" у мене вже півтора роки. Влаштовує абсолютно всім, але має одну дуже суттєву невиліковну ваду, яка часом бісить неймовірно, а саме "Датчик наближення".
Aziz 13.01.2023 16:18 пишет: в назві теми - 300-500уо
Дійсно не додивився. Але якщо розглядати А73 6/128, то він приблизно по верхній межі вписується. Просто одне з побажань нормальний сервіс. Я не знаю чи є в нас нормальний сервіс щодо Мотороли (G60 дешево і "на парері" наче б то красиво) чи у того ж Ксяомі (Xiaomi 12 5G 8/128GB). Та в принципі і тогож А53 з головою достатньо буде на декілька років. А в магазин краще все ж зайти. Я тещі вибирав телефон і однією з вимог був екран, щоб на вулиці можна було щось розгледіти. Консультанту сказав, що ціна повинна бути біля 9тис. Спочатку сам цілився в Ксяомі 10 чи 11 про з амоледом, але порівняв вживу поряд телефони і купив Самсунг А32, екран набагато кращий виявився.
Дійсно не додивився. Але якщо розглядати А73 6/128, то він приблизно по верхній межі вписується. Просто одне з побажань нормальний сервіс. Я не знаю чи є в нас нормальний сервіс щодо Мотороли (G60 дешево і "на парері" наче б то красиво) чи у того ж Ксяомі (Xiaomi 12 5G 8/128GB). Та в принципі і тогож А53 з головою достатньо буде на декілька років. А в магазин краще все ж зайти. Я тещі вибирав телефон і однією з вимог був екран, щоб на вулиці можна було щось розгледіти. Консультанту сказав, що ціна повинна бути біля 9тис. Спочатку сам цілився в Ксяомі 10 чи 11 про з амоледом, але порівняв вживу поряд телефони і купив Самсунг А32, екран набагато кращий виявився.
Якщо купити сірий, то в 500 доларів цілком вміститься і А73 8/256.
щодо дисплею, то амолед звісно яскравіший буде, але IPS зараз роблять достатньо яскравими і дуже соковитими кольорами
Aziz 15.01.2023 13:00 пишет: Якщо вже й самсунг, то я б обирав між a52s 5g та м52
Які до дідька лисого 52? Он через кілька тижнів 54 вийде. Купувати 52 це свідомо втрачати пару років використання, бо андроїд раніше припинить оновлюватися.