всього не читав, але ось заброньований сусід катнувся в Єгипет. Каже тре свіжий резерв+, документи з роботи (робила бухгалтерія, він типу не в курсах шо там) / виписка з рахунку з банку.
Вчора бачив співробітника що повернувся з відпустки. Документи йому робили такі: Наказ на відпустку, в якому зазначали "з правом виїзду за кордон в ...", лист на митників - "він чудовий хлопак, просимо випустити , він вернеться " . По факту на митниці спитали чи є бронь, взяли копію наказу. Все, більше нічого не вимагали.
Повернувся кілька днів тому з відпустки. В мене виключення з обліку за станом здоров'я. При виїзді надав закордонний паспорт та військовий квиток з відповідною відміткою. Все інше навіть не взяли в руки. За п'ять хвилин повернули і подорож продовжилась. Із дивного, на блокпосту на Нижніх Воротах спитали тільки ВОД. Посвідчення водія і техпаспорт не цікаві.
Із дивного, на блокпосту на Нижніх Воротах спитали тільки ВОД. Посвідчення водія і техпаспорт не цікаві.
Нічого дивного. Якщо пост військовий, то посвідчення водія і техпаспорт не їх підпорядкування і по факту вони їх не можуть перевіряти.
При виїзді надав закордонний паспорт та військовий квиток з відповідною відміткою.
І навіть довідку-висновок ВЛК не дивились? Щось новеньке
Із дивного, на блокпосту на Нижніх Воротах спитали тільки ВОД. Посвідчення водія і техпаспорт не цікаві.
Нічого дивного. Якщо пост військовий, то посвідчення водія і техпаспорт не їх підпорядкування і по факту вони їх не можуть перевіряти.
Так як раз доки питав (запитувала).
При виїзді надав закордонний паспорт та військовий квиток з відповідною відміткою.
І навіть довідку-висновок ВЛК не дивились? Щось новеньке
в мене такого на руках нема. Бо то було задовго до 22 року.
Так як раз доки питав (запитувала).
А на якихось інших БП питали якісь інші доки, окрім ВОД? Мене, наприклад, тільки ВОД і питали завжди) Хоча БП не так щоб багато перетинав
Я отримував додатково витяг з ВЛК від ТЦК. Але це було в 2023 році. Хоча ВЛК яка виключила була ще у 2015 році.