За місяць користування генератором порвав шнур стартеру. Сам шнурок - фігня, але замінити його дуже складно. Тому порекомендуйте шнурок, якій витримає довше ніж місяць. В магазинах повно, але як вибрати? Якій краще - натуральний чи синтетику?
sigma 23.01.2023 12:25 пишет: За місяць користування генератором порвав шнур стартеру. Сам шнурок - фігня, але замінити його дуже складно. Тому порекомендуйте шнурок, якій витримає довше ніж місяць. В магазинах повно, але як вибрати? Якій краще - натуральний чи синтетику?
а той, що порвав, який він - сінтетичний/натуральний? Може, хоч фото залишків тої шворки покажеш?
sigma 23.01.2023 12:25 пишет: За місяць користування генератором порвав шнур стартеру. Сам шнурок - фігня, але замінити його дуже складно. Тому порекомендуйте шнурок, якій витримає довше ніж місяць. В магазинах повно, але як вибрати? Якій краще - натуральний чи синтетику?
Подьедь на точку где ремонтируют ( в центре рынка в рядах) на птичке - у них есть нормальный за совсем не дорого.
Не знаю что у тебя сложного - я менял за полчаса со снятием и установкой стартера. По виду другой чем стоял.
Из опыта - менял уже раз 10 точно, сложного абсолютно ничего. НО, в моем случае - износ отверстия из которого он "вылазит", заводил под одним углом и сам шнур выработал до острого края. Решения особо не искал, но смазал шнур маслом и стараюсь заводить под другим углом.
Фотка залишків Мабуть, синтетика, але сучасні матеріали я зараз вже не можу відрізнити. А знімати довго: Щоб добратися до котушки, треба зняти інверторний блок с панеллю керування, а він кріпиться "під пузом", а генератор прикріплений до вихлопної труби, тобто "під пузо" залізти складно. А на Птічку зайду. Покі що поставив шнур "якій вдома знайшов". А взагалі - перетиратися він буде завжди. Тому що вихідний отвір горизонтально і на висоті 30 см. Тобто або генератор ставити на постамент, або самому становитись на коліна. Пробував при зборці "повернути" - ні, буде тільки гірше - впирається в бензобак.