краще судака, бо він, зазвичай, з проточної води, на відміну від щуки/окуня
...ех, а я от хижака хочу - судачка там або щуку.
аргумент
...ех, а я от хижака хочу - судачка там або щуку.
аргумент
та ні, то - факт!))
Бляха, ще рибу не купили, вони вже доски миють То де вобли купити ?
ой, прям не знаю чим вам допомогти.... оце вобла чи плітка?
судячи по імітації пива в пластиковій пляшці - то НЕ вобла
так і знав, що за "пиво" прилетить... ну не вобла, так не вобла... шош поробиш...
...
ой, прям не знаю чим вам допомогти.... оце вобла чи плітка?
судячи по імітації пива в пластиковій пляшці - то НЕ вобла
так і знав, що за "пиво" прилетить... ну не вобла, так не вобла... шош поробиш...
так не провокуй
Як на мене, найкращий вибір якісноі рибки - на ринку Столичний, на Окружній, в рибному павільоні. Навіть російського контрабасу
шо ж ти блін мелеш!
Так і мелю... ти думаєш, рашистського контрабасу у нас тут немає? Кета, Горбуша продається, хоч і менше зараз, і по такій ціні, що явно не з Аляски...А червона ікра, натуральна по 1250 грн/кг звідки, коли норвезька - 300, 400, 500 грн за 100г?
Кому війна, а кому - мати рідна, знаєш це прислів"я?
Кета, Горбуша продається, хоч і менше зараз, і по такій ціні, що явно не з Аляски...
саме з Аляски і Канади
А червона ікра, натуральна по 1250 грн/кг
ти її купував і куштував?
Кета, Горбуша продається, хоч і менше зараз, і по такій ціні, що явно не з Аляски...
саме з Аляски і Канади
Ціна трохи не співпадає американська була б значно дорожчою. Да і торгують Дальриба Україна ніби, вони що, переформатувались?
А куштування ікри що змінить? Є різниця між сахалінською і аляскінською на смак?
саме з Аляски і Канади
...
саме з Аляски і Канади
Ціна трохи не співпадає американська була б значно дорожчою. Да і торгують Дальриба Україна ніби, вони що, переформатувались?
А куштування ікри що змінить? Є різниця між сахалінською і аляскінською на смак?
ти просто балаболиш без будь яких посиланнь
...
на далекому сході, камчатка, сахалін, куріли...море її там у нерест...Чорна ікра - на волзі, астрахань, тіки вже мало, як совок розпався....
це норвезька чи американська ікра? Навряд чи...
саме вона
ціна низька для норвезької...хоча я свічку не тримав, але маскувати рашиське за відкати вони мастаки...а чому тоді Даль(дальнєвосточная)риба?
Я про асортимент тої дальриби, де у них у продажу ікра?
Корюшка или мойва из Веладиса. Стоит - копейки. Пересыпал солью, перемешал, оставил на 40 минут. Промыл, вымочил 20-30 минут (зависит от того, какой степени солености предпочитаете, время определите опытным путем) Нанизал на шашлычные палочки. Сушить от двух до пяти дней, кому какая мягкость нравится. Вуаля.
Вариант второй. То же самое, только вместо соли залить небольшим количеством соевого соуса. Во время засолки перемешать несколько раз. Не вымачивать, просто промыть.