Народ, а хто підкаже де можна взяти каталожні номери на запасні частини? Офіціали давати не хочуть. Дивлюся в інтернеті - середні ціни в 2-3 нижчі ніж а офіціалів. Але щоб правильно підібрати деталь, просять каталожний номер.
Aksakal 06.02.2023 14:29 пишет: Народ, а хто підкаже де можна взяти каталожні номери на запасні частини? Офіціали давати не хочуть. Дивлюся в інтернеті - середні ціни в 2-3 нижчі ніж а офіціалів. Але щоб правильно підібрати деталь, просять каталожний номер.
Цікавить Опель Кроссланд Х.
Дай номер кузова і що треба підібрати, спробую допомогти.
Aksakal 06.02.2023 14:29 пишет: Народ, а хто підкаже де можна взяти каталожні номери на запасні частини? Офіціали давати не хочуть. Дивлюся в інтернеті - середні ціни в 2-3 нижчі ніж а офіціалів. Але щоб правильно підібрати деталь, просять каталожний номер.
Цікавить Опель Кроссланд Х.
По він-коду гуглиться. Можна на екзісті навіть дивитись.
не завжди так, в офісах видачі замовлень екзісту можна спитати у менеджера, який подивиться номер в оригінальному каталозі, який не безкоштовний, а потім по цьому номеру в загальному вже запропонує варіанти
не завжди так, в офісах видачі замовлень екзісту можна спитати у менеджера, який подивиться номер в оригінальному каталозі, який не безкоштовний, а потім по цьому номеру в загальному вже запропонує варіанти
Я мав на увазі, що на екзісті можна додати в гараж машину з він-кодом, а потім шукати по назві, типу, "опора переднього амортизатора" - результат пошуку вивалить купу варіантів, включаючи оригінальні, з каталожними номерами. Крім того там з гаража можна перейти в оригінальний каталог, де прямо все каталогізовано, з малюночками і всіма номерами. Для перевірки от зараз зайшов, до мого мерса все так, он приєднане фото. А з менеджером можна вже у складніших випадках балакати.
На Екзісті чи Еліті точно є каталожні номери після запиту по ВІН. Якщо по наших базах не "б'ється" можна спробувати для того ж Опеля https://www.gmpartsgiant.com/
Я мав на увазі, що на екзісті можна додати в гараж машину з він-кодом, а потім шукати по назві, типу, "опора переднього амортизатора" - результат пошуку вивалить купу варіантів, включаючи оригінальні, з каталожними номерами. Крім того там з гаража можна перейти в оригінальний каталог, де прямо все каталогізовано, з малюночками і всіма номерами. Для перевірки от зараз зайшов, до мого мерса все так, он приєднане фото. А з менеджером можна вже у складніших випадках балакати.
при цьому завжди лишається місце для похибки. коли влітку підбирав гальмівні диски для заміни по колу, задні норм номери видав той екзист, а передні - менші, як для авто з меншим двигуном...тому по можливості перевіряти, особливо дороговартісні запчастини
при цьому завжди лишається місце для похибки. коли влітку підбирав гальмівні диски для заміни по колу, задні норм номери видав той екзист, а передні - менші, як для авто з меншим двигуном...тому по можливості перевіряти, особливо дороговартісні запчастини
Такі моменти завжди присутні. В того ж 124-го була підвіска спорт-лайн і стандартна. І навіть для однакових двигунів диски гальмівні могли відрізнятись, для спорт-лайну була можливість поставити трохи більші, які не поміщались в стандартній через іншу форму кульової опори.
MVV_T 08.02.2023 20:04 пишет: На Екзісті чи Еліті точно є каталожні номери після запиту по ВІН. Якщо по наших базах не "б'ється" можна спробувати для того ж Опеля https://www.gmpartsgiant.com/
На Еліті, до речі, чомусь каталог працювати перестав. Може там щось на русняві сервіси було підв'язано, не знаю.
markush 08.02.2023 22:09 пишет: Подозреваю, что этот кроссленд не бьется в общедоступных каталогах, т.к. это уже PSA. Только через оригинальный сервисбокс, который платный.
+1, я саме по Пежо 301 з таким зіткнувся, тільки платний каталог, з загального не підходили ЗЧ