Теж маю таку проблему, після використання побутового засобу в мене все одно розводи якби я не витирав. Мені рекомендували такий засіб трохи пізніше куплю і спробую Tenzi CZYSTA SZYBA Clean glass 600мл
Процедура миття автомобільних вікон начисто - така ж, як і домашніх вікон, чи будь-чого іншого: 1. Спочатку вимити миючим засобом (з ПАР) щоб змити можливий жир та бруд. Можна будь-якою серветкою-тряпкою з миючим для посуду, але простіше усього використовувати автомобільні вологі серветки для скла, або автомобільні універсальні вологі серветки. 2. Потім (доки вікно ще трохи вологе) - насухо витерти чистою сухою паперовою серветкою (паперовим полотенцем). Все.
pej 21.02.2023 15:35 пишет: Вітаю всіх. Питання наче не складне: хоч водою мий, хоч засобами. Я і так і так мив. Залишаються розводи. Хто шо застосовує?
VovkZ 21.02.2023 16:58 пишет: Процедура миття автомобільних вікон начисто - така ж, як і домашніх вікон, чи будь-чого іншого: 1. Спочатку вимити миючим засобом (з ПАР) щоб змити можливий жир та бруд. Можна будь-якою серветкою-тряпкою з миючим для посуду, але простіше усього використовувати автомобільні вологі серветки для скла, або автомобільні універсальні вологі серветки. 2. Потім (доки вікно ще трохи вологе) - насухо витерти чистою сухою паперовою серветкою (паперовим полотенцем). Все.
я так само мию. але в кінці ще проходжу паперовим рушником+спирт. вистачає на півроку