А Ви думаєте, що номерні знаки прям одразу всих серій і комбінацій роблять?
Хто знає, як замовити номерний знак з певною комбінацією, якої в данний момент нема фізично в сервісному центрі, але вона вільна?
Не знаю, поряд з сервісними центрами, принаймі в Києві є ятки із написом "Номери.Знаки", там приватно роблять номери замість втрачених, спитай у них!Може, допоможуть, я там робив....а потім знайшли і вкрадені, тепер маю 2 комплекти ...
також цікаво. а ще: чи можливо залишити номери на зберігання, а потім поставити на них інше авто?
Можна, колись було 800 грн/місяць
також цікаво. а ще: чи можливо залишити номери на зберігання, а потім поставити на них інше авто?
Можна, колись було 800 грн/місяць
Я п’ять років назад значно дешевше «зберігав». За 800 мені не цікаво)
Хоча зараз погугитв, щось типу 10.80 на добу - краще набрати сервісний центр - їм навіть реально додзвонитися
Хто знає, як замовити номерний знак з певною комбінацією, якої в данний момент нема фізично в сервісному центрі, але вона вільна?
зустрічне питання: якщо комбінації немає у СЦ, то звідки Ви взяли що вона вільна?
А Ви думаєте, що номерні знаки прям одразу всих серій і комбінацій роблять?
і як по цьому не офіційному сайту зрозуміти, що комбінації "на данний момент нема фізично в сервісному центрі, але вона вільна"?
Ніяк. Там дивишся, які серії вільні, а на сайті ТСЦ, що є в наявності на данний момент.
Знайшов людину із ТСЦ, сказали, що офіційної процедури для такого нема, і треба домовлятися з начальником ТСЦ, щоб він замовив необхідний номер. Платно чи безкоштовно, то вже як домовитись)
Ніяк. Там дивишся, які серії вільні, а на сайті ТСЦ, що є в наявності на данний момент.
Тільки от в тій базі немає Лексуса з дуже легким номером. І взагалі його в базах немає. Це як. А я його кожен день бачу
зустрічне питання: якщо комбінації немає у СЦ, то звідки Ви взяли що вона вільна?