10-ки певно малувато для кросса, хіба що дівчині потрібно буде регулярно на СТО витрачатися, або ж самій "гайки крутити". Такі реалії
это закос под треилхок, либо кривой ремонт капота
А так смотрю, что цены выросли на вторичке?
Не сказав би. Просто хотєлки нікуди не ділися
это закос под треилхок, либо кривой ремонт капота
Класичний біток-с, сер . Ну і стоїть перекошено, одна сторона на бордюрі, то зразу видно. А ціни і доступність на первинному ринку не альо, хоча і намагаються утримувати підїдаючи комплектації-опції , ну і звісно і вторинний також підтягується слідом. Якщо не повний хлам.
Дефіцит чіпів- поки ця версія у манагерів у ходу активна.
...
ага
Я всі машини продаю разом з контактом майстра
ну да, кажуть "щось масло жере"
Я йому казала. Нічо не знаю куди він слухав.
Якісь дивні забаганки. Чому автомат або механіка без різниці, а варіатор ні?
Бо варіатор може бісити своєю роботою. Я жодного не бісячого не зустрічав, всі люблять зависнути. Особливо на Хондах. Кажуть у Субару з цим трохи краще, але у мене бажання перевіряти немає.
Бо варіатор може бісити своєю роботою. Я жодного не бісячого не зустрічав, всі люблять зависнути. Особливо на Хондах. Кажуть у Субару з цим трохи краще, але у мене бажання перевіряти немає.
при звичайній їзді? Я на Кашкаї такого не помічав, зрозуміло, якщо не їздити в режимі - "вкл/викл" та не немагатися займати всі перші місця на дорогах міста. Та наче, що атвомат, що робот, що варік до цього і не призначені.
Мені ІМХО здається в ТС швидше питання до надійності страхи варіаторів. Та, варіатор буває "зависає" і навіть ті, які мають емуляцію передач - теж. Наприклад, в Ніссана при газ в пол перемикає віртуальні передачі, але при неспішній їзді люить зависнути десь на 2.5к. Але... ну... це все одно комфортніше за мех для середньостатистичного юзера
Але... ну... це все одно комфортніше за мех для середньостатистичного юзера
Згоден, мені також будь-який автомат зручніше за механіку, навіть варіатор. Але то я лінивий. Знаю людей, які їздять на механіці і абсолютно задоволені.
при звичайній їзді? Я на Кашкаї такого не помічав, зрозуміло, якщо не їздити в режимі - "вкл/викл" та не немагатися займати всі перші місця на дорогах міста. Та наче, що атвомат, що робот, що варік до цього і не призначені.
При звичайній, а як може бути не звичайна? Десь в потоці, десь обігнати, десь прискоритись, десь пригальмувати. Може то в очі кидається, після звичайного автомата зі справжніми передачами, не знаю. Мені просто дуже некомфортно ось те гудіння слухати, а звук в авто для мене важливий, це ж частина того самого drivers experience.
Згоден, мені також будь-який автомат зручніше за механіку, навіть варіатор. Але то я лінивий. Знаю людей, які їздять на механіці і абсолютно задоволені.
Якщо жити десь в тихому місті, то на механіці ще можна їздити (хоча і там автомат краще), а от по Києву їздити на механіці - це біль... Колись у 18 років я вважав що механіка - це круто, але, як кажуть: "вік живи - вік вчись" і я достатньо швидко дійшов до того, що автомат таки краще...
Нива )
Якщо жити десь в тихому місті, то на механіці ще можна їздити (хоча і там автомат краще), а от по Києву їздити на механіці - це біль... Колись у 18 років я вважав що механіка - це круто, але, як кажуть: "вік живи - вік вчись" і я достатньо швидко дійшов до того, що автомат таки краще...
якщо не розмовляти по телефону або не сидіти в соцмережах за кермом - пофіг практично, зараз нема таких пробок в Києві як до ковіда коли по півгодини на одному місці підкочуєшся, а в інших містах так взагалі нема про що казати тобто звичайно автоматичні кпп зручніші але б/в я б краще брав механіку
а я тебе предлагал проверить
за 10к все буде труп з цього списку і явно не свіже. Головняк тільки, треба або класс зменшувати або грошей додати
золоті слова
якщо не розмовляти по телефону або не сидіти в соцмережах за кермом - пофіг практично, зараз нема таких пробок в Києві як до ковіда коли по півгодини на одному місці підкочуєшся, а в інших містах так взагалі нема про що казати тобто звичайно автоматичні кпп зручніші але б/в я б краще брав механіку
Якщо взагалі все місто не стоїть, то це не означає що пробок немає. Якщо подобається палка - то я ж не проти. Просто я лінивий і люблю комфорт. І мені більше подобається коли одна нога відпочиває і одна рука лежить на нозі дівчини, а не коли вони працюють, навіть не в режимі пробок... Доречі - розмовляти по телефону, або їсти Макдональдс - також зручніше на автоматі, на механіці це мазохізм...
В лидерах Кашкай, 2 место делит Джип копас\патриот, Тигуан и Туссон. Накидайте плюсов кашкая
В лидерах Кашкай, 2 место делит Джип копас\патриот, Тигуан и Туссон. Накидайте плюсов кашкая
Ви за 10 ті автомобілі дивились? Кашкай і Компас?
В купи продайці висить Жук білий із помаранчевими вставками, для дівчини саме те.