Є авто, що попередньо зацікавило його придбати... Питання в тому, чи їхати (з Києва, туди-сюди за день - на авто/поїздом/автобусом) самому (не дуже хочеться) чи скористатися послугами автобізнесменів? В одного з (форумних) підбірщиків запитав, каже можна глянути - вартість 3000 грн.+транспортні витрати(доїхати з Одеси у передмістя 20км+-)...якось не дешево виходить, з погляду на те, що років з 5 тому, за таку послугу брали 300 грн? Порадьте, плз, оптимальний варіант з свого досвіду
igg 16.03.2023 13:29 пишет: Є авто, що попередньо зацікавило його придбати... Питання в тому, чи їхати (з Києва, туди-сюди за день - на авто/поїздом/автобусом) самому (не дуже хочеться) чи скористатися послугами автобізнесменів? В одного з (форумних) підбірщиків запитав, каже можна глянути - вартість 3000 грн.+транспортні витрати(доїхати з Одеси у передмістя 20км+-)...якось не дешево виходить, з погляду на те, що років з 5 тому, за таку послугу брали 300 грн? Порадьте, плз, оптимальний варіант з свого досвіду
Вибираєш офіційне СТО, переказуєш продавцю авто гроші рівнозначні вартості огляду+витрати на паливо, той сам їде туди на узгоджений час, кидає фотку звіту на вайбер. Навіщо задіяти для цього сторонніх осіб? Все інше перевірити можна буде коли поїдеш куляти.
igg 16.03.2023 13:29 пишет: Є авто, що попередньо зацікавило його придбати... Питання в тому, чи їхати (з Києва, туди-сюди за день - на авто/поїздом/автобусом) самому (не дуже хочеться) чи скористатися послугами автобізнесменів? В одного з (форумних) підбірщиків запитав, каже можна глянути - вартість 3000 грн.+транспортні витрати(доїхати з Одеси у передмістя 20км+-)...якось не дешево виходить, з погляду на те, що років з 5 тому, за таку послугу брали 300 грн? Порадьте, плз, оптимальний варіант з свого досвіду
Оно в інсті блогер піарить свій сервіс підбору, 1000 грн, без СТО.
Вибираєш офіційне СТО, переказуєш продавцю авто гроші рівнозначні вартості огляду+витрати на паливо, той сам їде туди на узгоджений час, кидає фотку звіту на вайбер. Навіщо задіяти для цього сторонніх осіб? Все інше перевірити можна буде коли поїдеш куляти.
Може мій досвід нерелевантний, але за 2,5 років володіння авто ще не бачив такого сто, щоб усі наявні пробеми виявили за один приїзд В тому плані, що інколи я тикаю пальцем і питаю - "а що тут?", інколи сам озвучую проблему,яка мені вже відома, але зараз її "пропустили". Тоюто якесь +- адекватна інформація збирається на основі 2-3 оглядів в різних місцях. Але може то я такий везунчик. Чи просто не вірю людям на слово)
там не так просто, власник за кордоном, продаж оформити лише через місяць можливо, тому наразі задача попередньо оглянути, чи варто взагалі уваги це авто...
DimonDSV 16.03.2023 14:54 пишет: замовляв в києві. таки за 3000. це вже після того, як сам оглянув авто. результатом задоволенний. 3000 явно дешевше, ніз їхати за дридевять земель.
Ну, не знаю...в мене дещо інша арифметика такої поїздки До речі, а що входило (точніше, що "на виході"/у результаті) за ті 3000 грн.?
DimonDSV 16.03.2023 14:54 пишет: замовляв в києві. таки за 3000. це вже після того, як сам оглянув авто. результатом задоволенний. 3000 явно дешевше, ніз їхати за дридевять земель.
Ну, не знаю...в мене дещо інша арифметика такої поїздки До речі, а що входило (точніше, що "на виході"/у результаті) за ті 3000 грн.?
По дешевше: скільки коштує ваш день? Якщо в кайф махнуть до південної Пальміри - то чому б і ні.
Про звіт: в телеграм прислали розгорнутий коментарій по авто. Багато фото і відео з кометаріями. Показали такі явні косяки, які я не помітив в упор. М’яко мене відговорили від покупки.
PS. навіть по пальному в одесу-назад це значно більше трьох. +їжа.
Якщо авто на Авторіа є - то там є можливість замовити технічну перевірку. І вибір СТО наче не з одного. ПРиклад звітів там те ж є. П.С.: Сам не котристувався, відгуків не чув. Можливо, хтось тут відгуком поділиться
По дешевше: скільки коштує ваш день? Якщо в кайф махнуть до південної Пальміри - то чому б і ні.
Про звіт: в телеграм прислали розгорнутий коментарій по авто. Багато фото і відео з кометаріями. Показали такі явні косяки, які я не помітив в упор. М’яко мене відговорили від покупки.
PS. навіть по пальному в одесу-назад це значно більше трьох. +їжа.
Ну, я ж кажу, різна в нас арифметика, хоча би тому, що мені по пальному - значно меньше 3-х... А так, чому би й не маханути, у суботу, траса в цілому приємна, в Одесі - майже літо, романтика Вартість мого дня, хай вас не обходить, дуже некоректно, рахувати чужі гроші
Також, як вище вже написали
hugo-smk 16.03.2023 13:46 пишет:
Оно в інсті блогер піарить свій сервіс підбору, 1000 грн, без СТО.
обычный осмотр- поверхностный. 1-1.5тгрн далее пригонка, америка или оф? многие авто для полноты картины проще смотрть по базам пробег (оф базы а не лохотроны типа риа и тд) 500 далее база гаи. кол-во владельцев, регистрации, оформленные дтп. 300-500 база ск, там полное описание и калькуляция "косметических подкрасов" 500 ну и еще одна база но то топчик)
выбирается обычно 1 или 2 пункт в зависимости от марки авто, наличии документов у продавца и разовора с ним
поверхностный осмотр дает полноту картины по авто и целесообразность есть ли смысл ехать на оф сто на ней или нет.
пример 1. заявка была на ЦЛС2011 72км. столичка 10 с чем-то грн полная дианостика с цилиндрами все машины киева если отвезти туда- проверили: пробег оф база (мерс база едина), мрео (владельцы, дтп). все совпало. после покупатель поехал на столичку, залезли в цилиндры, нашли пару царапин, торг на ремонт мотора. все довольны. пример2. ку7 2017, оф, диз, оптика, 7 мест, не краш. 90 км проверили: пробег оф база (ваг база едина), мрео (владельцы, дтп). совпал только пробег). обнаружилось дтп. закинули в страховую. калькуляция 2018-кузовной на 320тгрн с полным списком замененых деталей.
проверки риа пробега-стрем сто от риа- так себе. плюс на сто всегда нужно самому смотреть покупаемое авто: 1. мастер может не все заметить или вообще на тяпляп смотреть 2. аргументированый торг с покупателем
одесса- стрем. если хотел в одессе заказыать Артурчика с ютуба-...