В мене є, але діти вже просять ігровий комп - бо ПСка не покриває всіх вимог
а в мого ігровий комп (11 років) - ниє за ПС
был плохой комп, малый хотел плойку, взял плойку, начал хотеть мощный комп, взял мощный комп первое время хотел плойку5, в итоге передумал и вкинул деньги в апгрейд монитора и клавы.
для такого віку ні іксбокс ні плойка не потрібні.
нінтендо світч + наприклад Маріо Одіссі - і дітей не відтащиш від приставки.
Подивись клаудний GeForce now, якщо там є ті ігри, в які граються малі, то зекономиш собі купу грошей. Воно працює в 4к навіть на Андроїдній приставці. Докупив собі клаву, мишу і геймпад, і граюсь коли є час.
забув відписатися - після місяця як придбали, ПС5 була продана... планшет, ноут і телефони перемогли в номінації ))) от такий досвід...
моему сыну не зашла, не играет. я подавно. жена тоже.
ПС зайде більше тим, хто починав ще з першого покоління. Якщо все життя комп, або планшет, то ПС взагалі не варіант. Не знаю кому як, а мишкою набагато зручніше чим джойстиком.
Перед покупкою рекомендую сходити на Playstation Store і ознайомитись з цінами на іграшки, щоб потім не було сюрпризів
Підписка EA play чи PS Plus дозволяють оптимізувати витрати. На PS Plus так взагалі постійно подовжують безоплатну підписку для України на час війни.
Підписка EA play чи PS Plus дозволяють оптимізувати витрати. На PS Plus так взагалі постійно подовжують безоплатну підписку для України на час війни.
Як так? З мене знімає гроші регулярно
"Ваша передплата PlayStation Plus У світлі останніх подій плата за продовження передплати PlayStation Plus цього місяця стягуватися не буде.
Ми погасили безкоштовний ваучер з 30 додатковими днями передплати для вашого облікового запису – жодних подальших дій не потрібно"
При чому я перейшов із PS Plus Essential на PS Plus Extra, а підписка так і залишилась безкоштовною
Як так? З мене знімає гроші регулярно
мені здається що продовжують 1-місячну підписку, а річну не продовжують
Діти захотіли ПС5. Брати в оренду не хочу, а ось б\в цікавить. Підкажіть, будь ласка, як і що потрібно перевірити?
Мої також хотіли))) візьміть в аренду хоча Б на місяць....