Так вони ж продовжили термін дії старих карток до Нашої перемоги.
Оце, доречі, не зовсім зрозумілий момент. Картку, кажуть, продовжили, але в їхньому додатку картка зникла, чому так мій пенсіонер так і не зрозумів, або нормально не пояснили (у відділенні). Але нової картки немає, тобто продовження не опція а "для всіх". Також не зрозуміло, якщо в інтернеті платити і вводити строк дії, мабуть сайт одразу не пропустить Хоча, мій пенсіонер в інтернетах не платить.
Треба буде спробувати самому зателефонувати.
PS. По існуючій картці списують по 7грн за смс-інформування регулярно.
Не факт. Там можуть виставити більш драконівські умови.
дык ежели на активную карту - то никаких проблем, все равно я ею пользуюсь а если к ней карту кыянына привяжут - чем плохо? например на моно, или на тот же пенсионный приват
Є родичі-пенсіонери власники карток киянина. Саме для пенсіонерів обслуговування безкоштовне навіть у разі відсутності руху коштів по картці. Для інших так - є вартість обслуговування.
Так було раніше. Нові карти вимагають руху по рахунку, інакше - комісія за неактивний рахунок. З пенсів також.
Так вони ж продовжили термін дії старих карток до Нашої перемоги. Нащо нові?
Певно тому, що не всі мають старі. Хтось таки отримує вперше.
а если к ней карту кыянына привяжут - чем плохо? например на моно, или на тот же пенсионный приват
Не прив‘яжуть. По-перше, це окрема картка. По-друге, банку невигідно суміщати картки. Йому вигідно, аби клієнт мав більше карток, бо по всіх - обов‘язкові транзакції.
Так вони ж продовжили термін дії старих карток до Нашої перемоги.
Оце, доречі, не зовсім зрозумілий момент. Картку, кажуть, продовжили, але в їхньому додатку картка зникла, чому так мій пенсіонер так і не зрозумів, або нормально не пояснили (у відділенні). Але нової картки немає, тобто продовження не опція а "для всіх". Також не зрозуміло, якщо в інтернеті платити і вводити строк дії, мабуть сайт одразу не пропустить Хоча, мій пенсіонер в інтернетах не платить.
Треба буде спробувати самому зателефонувати.
PS. По існуючій картці списують по 7грн за смс-інформування регулярно.
У мого знайомого пенса термін дії картки киянина сплив у жовтні 2022 року. В метро та тролейбусі проїзд «оплачується», у дадатку картка світиться поряд із пенсійною і нікуди не зникла. Попитаю ще пенсів знайомих, як у них
Оформив картку киянина як ВПО, тільки щоб без відсоткив сплачувати комунальні платежі через ЦКС. При оформлені, в Ощаді взяли копії пенсійного та УБД посвідчень, сказали що передадуть у соц.захист для активації пільг. Через два тижні оримав картку. При отриманні касир наполягала, що я ЗАБОВ'ЯЗАН покласти на рахунок 70 грн., щоб активувати картку. Як завжди, після з'ясування виявилось, що нічого я не забов'язан, але, Якщо через картку не проводити грошові операції, через 6 місяців її блокують. Через деякий час перевірив, чи працює картка в ГТ, прикладав до валідатора 2 рази, не спрацювало, з картки зняли два рази по три грн. за запит залишка. Пішов в соц.захист, там мені за пару хвилин підключили пільги, активували карту. Даних з ощаду до них не надходило.
У отца такая давно, в прошлом году банк что-там начислил за обслуживание и заблочил, но он из принципа ничего платить не стал т к в качестве кридитки ей не пользуется. А льготный функционал вполне себе работает, в транспорте или там хлеб в киоске со скидкой взять.