хотя не исключаю что внезапную кучу красных стрелок я приняла за запрет разворота там такое до сих пор? не досмотрела значит даже будучи в очках
Може щось нове повісили, там все життя всі розвертаються
Може щось нове повісили, там все життя всі розвертаються
мы кароч в шесть глаз смотрели и нам чета привидилось что запрещен но я тоже всегда там разворачивалась раньше, для меня оно как-то внезапно случилось
Так а де там кірпіч? Знак розвороту - є. Є заборона повороту на паркову по робочим дням в указаний час, бо там в цей час олносторонній рух
Є велика вірогідність припаркуватися на Десятинній. Звідти до віталькіного мосту недалеко, через гарний парк. На арсенальну на авто я б не сувався
Навколо Арсенальноі повно місць для паркування. І платних і безплатних. Просто вони не кидаються у очі і заїзди бувають непрості.
Так а де там кірпіч? Знак розвороту - є. Є заборона повороту на паркову по робочим дням в указаний час, бо там в цей час олносторонній рух
І, доречі, там можна запаркуватись прямо за мостиком справа. А ще, коло Музея Води зазвичай теж повно місця
А ще, коло Музея Води зазвичай теж повно місця
Але ж треба знати як до того музею під'їхати.
А ще, коло Музея Води зазвичай теж повно місця
Але ж треба знати як до того музею під'їхати.
І, доречі, там можна запаркуватись прямо за мостиком справа. А ще, коло Музея Води зазвичай теж повно місця
за мостиком справа я на карте видала, но не доехала возле музея воды не советую совацо. там ниже все рестораном запарковано, а под самым музеем мест 7 максимум, всё забито.
обновим вопрос снова туда надо, то что на картинке открыто? кто в курсе
На Князів Острожських є теплий паркінг, за Молодістю.
обновим вопрос снова туда надо, то что на картинке открыто? кто в курсе
коли треба в ті краї - ставлю на цьому паркінгу дорого, але зручно. мені не на весь день, тому терпимо.
Головне не погоджуватися щоб на 2 рівень підняли.
по 60 грн/час? ну норм еще, если не ждать три часа как там пишут а обычный уличный с грушевского работает? тот что возле самого метро за забором был
а еще гугл пишет на площади возле круглой гостиницы там где дворец как его там. чет не пойму куда там заезжать
а що тоді?
а еще гугл пишет на площади возле круглой гостиницы там где дворец как его там. чет не пойму куда там заезжать
сразу за остановкой
а що тоді?
Можна зависнути поки власник машини з рівня не виїде
сразу за остановкой
спасибо. вот туда планирую и в ту что возле метро за забором, там когда-то была, как сейчас не знаю