таке купив. пару раз користувався. не дуже якісне, але якщо доробити прямими руками, то буде дуже ок. можу подарувати, так як змінився форм-фактор.
Дякую, а де ти знаходишся територіально, щоб глянути?
На Позняках.
Буваю там періодично в першій половині дня. Якщо там постійно знаходишся, кинь в приват телефон, коли буду їхати, наберу.
Маю двох лабрадорів, які зі мною практично завжди подорожують. Найкращій варіант з тих що перепробував - отакий гамак на заднє сидіння. Швидко чіпляється/знімається, закриває сидіння і дверні карти, легко чиститься.
Хто зараз виробляє гарні чохли? Раніше був якось MS Brothers чи щось типу того, а зараз хто?
Я шив в автоманії в жулянах. Мені сподобалось.
Хто зараз виробляє гарні чохли? Раніше був якось MS Brothers чи щось типу того, а зараз хто?
Так MW-Brothers никуда не пропадал, так и шьёт чехлы. Гугл знает
О. дякую! Але треба телефонувати їм, на сайті немає зараз нічого, тільки накідки.
О. дякую! Але треба телефонувати їм, на сайті немає зараз нічого, тільки накідки.
не знаю, куда Вы смотрите...
Посмотрел, что на Ваш профильный авто есть - "Товар есть на складе. Отправка в течение суток!"
...
не знаю, куда Вы смотрите...
Посмотрел, что на Ваш профильный авто есть - "Товар есть на складе. Отправка в течение суток!"
Дивлюсь туди куди мені потрібно ...
На профільне авто мені не треба, треба на зовсім інше авто (ХС60 17+) на якє на зараз у них немає.