svized 13.05.2025 14:16 пишет: Можна квартирний Аякс в корячити. Не бачу нічого не реального. ЖСМ, брелки, все керується з телефона.
Такого "гибрида" я даже не предполагал. ))) Только зачем? Если есть же под авто сигнализации, которые для авто и заточены. ))
наприклад? є альтернатива кацапським? Перевірена, що реально працює. До повномасштабки я ставив людям Пандори. Коли підарські сервера лягли, Аякс був альтернативою, просто як охоронка, не більше. КАНа нема. Зараз нічого доладнього не чув, та і вже діяльність інша
наприклад? є альтернатива кацапським? Перевірена, що реально працює. До повномасштабки я ставив людям Пандори. Коли підарські сервера лягли, Аякс був альтернативою, просто як охоронка, не більше. КАНа нема. Зараз нічого доладнього не чув, та і вже діяльність інша
Старый как мамонт ОКО. ))) Не дорогой и с GSM + GPS и специально дла автомобиля и без кацапцских серверов. Это так, на вскидку. А по факту тот же Магнум Днепровский, чем плох?
Jay-Z 08.05.2025 15:15 пишет: документіції ні на що нема і це просто жах! Specter, Гейзери и т.д. нічого нема. Тільки ціна! Наче це все копії Старлайнів, Призраків... Але вже ж для кінцевого покупця повинно бути більше інформації ніж зараз !