Маємо C4 Picasso 2010 року, сгоріла лампа лівого поворотніка, не вдупляю як замінити. Рідної книжки немає. Знайшов декілька інструкцій тирнеті , але у мене фара якась не така. Може справа в тому ще в тіх інструкциях галогенкі а в мене ксенон. ЗІ, Фотка правої фари бо на лівой взгалі трудно шось розледіти, біля неї більше всякого іншего обладненния, акум ітп
на фото наче права фара, перегорнута до гори дригом... доберусь до машини гляну, але ж там скорыше за все буде написано - їхати в сервіс і там міняти
а так там же наче все просто, зняти оту захисну резинку(яка ближче до середини авто), під лампою ближнього світла буде патрон повотнику, знімаєте його і міняєте лампу.
smitoner 12.04.2023 10:46 пишет: на фото наче права фара, перегорнута до гори дригом...
так фотку телефон перевернув, точнішь він її показує правильно але.. ну і на лівой нічого не видно
В ответ на: а так там же наче все просто, зняти оту захисну резинку(яка ближче до середини авто), під лампою ближнього світла буде патрон повотнику, знімаєте його і міняєте лампу.
Той ? Але як його знати як я ледве руку можу туди втиснути. Просто тягнути чи шось натиснути чи він викручується ?
у мене там тільки одна лампа, тому так, має бути вона, але патрон наче на защолці. Завтра піду і відзніму, вже самому цікаво ) я саме ці лампи не міняв, але знаю що вони там.
Фил 12.04.2023 23:26 пишет: Дякую а може ще підкажешь що то може бути ? 2 провода - один на масу, другий на плюс. І все. Зараз в стані "викл". Боюсь включати
Я теж знаходив цю картинку але у мене не така фара, там не 3 отвори а 2 але більших - одинн круглий, а другий круглоугольний (не знаю на скіки добре це зрозуміло з фото в 1м посту). Може через те що ксенон ?
Лампа поворотника знаходиться у нижній частині корпусу лампи, до неї мають ідти 2 дроти, патрон просто плотно сидить у отворі, добратися туди тілько навпомацки, можно обережно потягнути за дроти, але краще за сам патрон лампи і висмикнути його.