Підкажіть, який термін дається для того, щоб забрати оплачений товар в Епіцентрі? Хочу проплатити партію керамічної плитки, а забрати якомога пізніше, щоб вона в них просто зберігалася))
Dosa 13.04.2023 11:01 пишет: Підкажіть, який термін дається для того, щоб забрати оплачений товар в Епіцентрі? Хочу проплатити партію керамічної плитки, а забрати якомога пізніше, щоб вона в них просто зберігалася))
Dosa 13.04.2023 11:01 пишет: Підкажіть, який термін дається для того, щоб забрати оплачений товар в Епіцентрі? Хочу проплатити партію керамічної плитки, а забрати якомога пізніше, щоб вона в них просто зберігалася))
можно договориться в отделе. Я как-то заказывал умывальник с тумбой, оплатил предоплату, так как акция подходила к концу, а забрал через две недели, как договорился. Перед приездом набрал продавца, тот подготовил все и мне лишь осталось по приезду доплатить в кассу