Підкажіть, який термін дається для того, щоб забрати оплачений товар в Епіцентрі? Хочу проплатити партію керамічної плитки, а забрати якомога пізніше, щоб вона в них просто зберігалася))
Звикайте до гуглу...
Термін зберігання замовлення в Центрі видачі онлайн-замовлень складає 3 дні.
Термін зберігання замовлення може бути продовжений до зручної для Вас дати, але не більше ніж 3 дні.
Підкажіть, який термін дається для того, щоб забрати оплачений товар в Епіцентрі? Хочу проплатити партію керамічної плитки, а забрати якомога пізніше, щоб вона в них просто зберігалася))
Епіцентр це не про це. А купив та забрав.
Ясно, дякую)
можно договориться в отделе. Я как-то заказывал умывальник с тумбой, оплатил предоплату, так как акция подходила к концу, а забрал через две недели, как договорился. Перед приездом набрал продавца, тот подготовил все и мне лишь осталось по приезду доплатить в кассу
Замовлений товар і оплачений товар - це повинні бути різні речі.
Звикайте до гуглу...
Термін зберігання замовлення в Центрі видачі онлайн-замовлень складає 3 дні.
Термін зберігання замовлення може бути продовжений до зручної для Вас дати, але не більше ніж 3 дні.