Цікаво знову бачив інформацію що ось ось ціни взлетять, а зараз типу продають бензин який закупали без акцизу, а ось новий як піде тоді й ціни взлетять
Я сьогодні на АМІС (чи як воно там?) бачив 95 по 46.29. Якось незрозуміло тоді, що щось взлетить.
Цікаво знову бачив інформацію що ось ось ціни взлетять, а зараз типу продають бензин який закупали без акцизу, а ось новий як піде тоді й ціни взлетять
Я сьогодні на АМІС (чи як воно там?) бачив 95 по 46.29. Якось незрозуміло тоді, що щось взлетить.
В них на вихідних знижки,як і в u.go
Підіб'ємо перші результати. Бензин закуповувася у двох операторів - ВОГ та ЮПГ. ВОГ декларував три місяці гарантованого збереження ціни, ЮПГ - два. Використовую 95й бензин. Станом на сьогодні у порівнянні з кінцем червня ціна на ВОГ зрозла з 47грн до 55грн, +8грн на літрі. UPG з 43.9 до 53.9, +10грн на літрі відповідно. Ціна зростала поступово, але десь 1100-1200грн, можно вважати, вже заощаджено. І приблизно 1500грн за наступні півтора місяця. Ніби і небагато, але додаткових дій майже не вимагало.
ВОГ при купівлі нагадував про можливий перерахунок, але повідомлення що саме в дату ХХ.УУ перерахуємо поки не було. ЮПГ теж мовчить. На перерахунок, скоріш за все, попаду, бензина накупив місяця на чотири, сподіваючись що може і відтерменують перерахунок.
Дивимося далі. Але заправлятися по поточних цінах рано чи пізно доведеться
Спробуйте на юпг купити 2л коли буде наближатись закінчення 2го місяця, колись така транзакція продовжувала ще на один термін.
Спробуйте на юпг купити 2л коли буде наближатись закінчення 2го місяця, колись така транзакція продовжувала ще на один термін.
Схоже так і є, лишилось пару літрів куплених перед подорожчанням 30.07, поки не перерахували.
Якщо чесно коли анонсували так голосно я думав ціни стануть вище, хоча може ще не "вечір".
По UPG : Брав влітку (до перших подорожчань) З того часу не заїжджав до них і не поповнював. Нічого не перерахували, літри висять. Сьогодні вас начитався , докупив символічні 2л, щоб був рух по картці.
Ніхто не згадує можливе підвищення акцизу на газ. На скільки виростуть ціни? Я не газовод, просто цікаво.
думаю подорожчення буде не таке суттєве як на бензин це точно