ВІтаю! Син збирається вчитись на фінансиста. Виникає питання вибору пріоритетності ВУЗу. Який ВУЗ дає кращі знання, де цікавіше навчання та більш сучасні підходи? Син вибрав три: Гетьмана, Могилянку, Шевченка. Як би ви їх розставили по пріоритету для спеціальності фінанси? Чий диплом гіпотетично буде більш привабливий для роботодавця?
Dmitrik 18.04.2023 16:19 пишет: ВІтаю! Син збирається вчитись на фінансиста. Виникає питання вибору пріоритетності ВУЗу. Який ВУЗ дає кращі знання, де цікавіше навчання та більш сучасні підходи? Син вибрав три: Гетьмана, Могилянку, Шевченка. Як би ви їх розставили по пріоритету для спеціальності фінанси? Чий диплом гіпотетично буде більш привабливий для роботодавця?
начебто ж ще є колишній торгівельно економічний (той що біля метро Чернігівська) нову назву не знаю.
Закінчила магістратуру Гетьмана. Правда давно )) Але тоді сучасних підходів не було. Особливо стосовно пк програм. Профільна пк програма по спеціальності відставала на три версії від тієї, яка була в мене на роботі. Спдіваюся все ж таки щось змінилося. Мій рейтинг: могилянка, гетьмана, шевченка (якщо з наявних в списку).
Дякую! Щось мені здається, що Могилянка буде прогресивніше і цікавіше. Як по викладацькому складу, так і по підходах. Тому, напевно її поставимо на перше місце.
Вивчав 20 років тому фінанси в університеті ім. Т.Шевченка (економ факультет на ВДНГ). На той час викладали теорію, яка мала дуже мало спільного з практикою. В + хіба що можу занести коло одногрупників/однокурсників з якими підтримую дружні відносини по сьогоднішній день.