На телефоні стоїть підключення блютуса до магнітоли. Якщо запустити вейза то звук іде через магнітолу, не дузе голосно, але то таке, перериває радіо і рекомендує розвернутися як вейз уміє. Якщо користуватися гуглокартами, то звук підказок просто щезає. Вимкнути блютуз і телефон починає говорити. Це фіча гуглокарт така чи у мене щось не включено в параметрах?
Так, можна на телефоні ввімкнути точку доступу і запустити всі карти на магнітолі. Але питання з першого абзацу лишиться.
Налаштування - Навігація
Це налаштування де саме? Я не можу такого пункту знайти.
клац на аватар в правому верхньому кутку і там налаштування.
Дякую, знайшов. Включено. Спробую ним погратися
На телефоні стоїть підключення блютуса до магнітоли. Якщо запустити вейза то звук іде через магнітолу, не дузе голосно, але то таке, перериває радіо і рекомендує розвернутися як вейз уміє. Якщо користуватися гуглокартами, то звук підказок просто щезає. Вимкнути блютуз і телефон починає говорити. Це фіча гуглокарт така чи у мене щось не включено в параметрах?
Так, можна на телефоні ввімкнути точку доступу і запустити всі карти на магнітолі. Але питання з першого абзацу лишиться.
по застосунках навігаціі вже підказали, але ще і від магнітоли залежить, наприклад у мене активний виклик телефона одразу іде на магнітолу і ії динаміки, якщо в телефоні перейти на внутрішній дінамік і мікрофон, то виклик залишається на магнітолі, тобто в авто тиша, а от для того, щоб звук з ютубу чи навігатору пустити через дінаміки треба кнопочку нажати, тоді тільки почне все інше шо є в телефоні відтворювати
на КІА зустрічав штатну магнітолу з блютуз яка працювала виключно як динамік при активному виклику, тобто з магнітоли не можна номер набрати, чи залізти в телефонний довідник телефона, звуки сторонніх застосунків теж не відтворювала
якийсь китаєсь з андроїдом. купив через низьку ціну на 4/64 та можливість підключення камери заднього виду.
Якщо запустити вейза то звук іде через магнітолу, не дузе голосно, але то таке, перериває радіо і рекомендує розвернутися як вейз уміє.
У вейз теж налаштовуються підказки, гучність в тому числі: меню - налаштування - звук і голос. А озвучує це все там Марічка І, в мене принаймні, звучання музики не перериває, а просто стишує.
на КІА зустрічав штатну магнітолу з блютуз яка працювала виключно як динамік при активному виклику, тобто з магнітоли не можна номер набрати, чи залізти в телефонний довідник телефона, звуки сторонніх застосунків теж не відтворювала
Значить там просто версія блютузу старша, вони тоді ще не вміли в два боки працювати.
Значить там просто версія блютузу старша, вони тоді ще не вміли в два боки працювати.
так, я теж так подумав, мова про Кія Ріо 2012 року