Дерево - розовая магнолия вроде. Она сильно теплолюбивее белой. Явно не киевский регион
Даю фото зняті в минулу неділю. Ліворуч - Глеваха. Праворуч - сад імені Фоміна. В Києві тепліше ніж в області.
Дерево - розовая магнолия вроде. Она сильно теплолюбивее белой. Явно не киевский регион
Даю фото зняті в минулу неділю. Ліворуч - Глеваха. Праворуч - сад імені Фоміна. В Києві тепліше ніж в області.
Спасибо не знал, что настолько климат поменялся.
Спасибо не знал, что настолько климат поменялся.
Купив книжечку написану прямо недавно, автор ствержує що за результатами погодних досліджень, зараз у Києві клімат Одеси кінця 19 сторіччя. Тобто змістився на 450 км на південь за останні 100-150 років.
минулого тижня ботсад Гришка
Клімат. Уже попугаї зелені в Чернівцях завелися, як в Барселоні літають зграями. Як раніше горобці
минулого тижня ботсад Гришка
Надо посадить - оно мне очень нравится.
Клімат змінюється постійно, щодо магнолій на широті Києва, їм вже давно комфортно. Морози до -30, вважаються нормою для дорослих дерев, наскільки я бачу нетривалі -37 можна пережити. Я нічого не робив за 25 років для захисту магнолії взимку, хоча для молодих дерев захист рекомендують.
Обережно, в неї донька є, за чоловіка не відомо
Клімат. Уже попугаї зелені в Чернівцях завелися, як в Барселоні літають зграями. Як раніше горобці
Обережно, в неї донька є, за чоловіка не відомо
Ммм, так я взагалі про інше питав, читай уважно.
Заїхав туди сьогодні. Вже не така краса,як на фото в стартовому пості,але все одно симпатично