Або тільки заміна? Квартиранти ухандошили пульт, аж княпки всередину попадали - конд-р працює але на пульт не реагує, взагалі. Порадьте, де є ремонт/заміна таких штук?
igg 27.04.2023 13:36 пишет: Або тільки заміна? Квартиранти ухандошили пульт, аж княпки всередину попадали - конд-р працює але на пульт не реагує, взагалі. Порадьте, де є ремонт/заміна таких штук?
igg 27.04.2023 13:36 пишет: Або тільки заміна? Квартиранти ухандошили пульт, аж княпки всередину попадали - конд-р працює але на пульт не реагує, взагалі. Порадьте, де є ремонт/заміна таких штук?
Дуже дякую, але "мого" пульту не знайшов у них у списку(
Якщо зовсім "не знайшов" то мабуть і нема його там. Але треба поговорити по телефону з консультантом. Я на цьому сайти купую неоригінальні пульти для свого телевізора бо оригінальний помер, а другий оригінальний - із тачпадом але без основних кнопок - незручний. Неоригінальний пульт коштує десь 3,5-4 долари і вистачає його на рік. Я просто навмання купив пульт, який підходив до тв Panasonic того ж модельного року, що і у мене і з тими ж клавішами. Усе працює. От минулого тижня купив два останні (у цього продавця) неоригінальні пульти цієї моделі про запас. Можна спробувати підібрати щось і для твоєго кондиціонера, якщо в принципі є пульти для кондеїв цього виробника. Може від іншої моделі того ж року випуску підійти.
На караваєвих дачах відновили старий пульт до телевізора Якщо є час та натхнення , там допоможуть точно