Друзі, прошу поради. Хрущівка, я живу на 5му поверсі. Піді мною (нажаль) живе не дуже адекватна "особа", жінка років 45-50, яка ніде не працює, і судячи з усього єдиним доходом якої є перетримка тварин. Борг по комуналці майже 70 тис. грн. Із-за чого в нашому під'їзді ЖЕК постійно відкладає поточний ремонт. Особа скандальна, ласа до алкоголю і матів. Коли були коти, питань не було взагалі, але зараз з'явилися 2 собаки (середніх) розмірів які (поки що) майже не гавкають, та засипають під'їзд своєю довгою шерстю! Вона на всіх прольотах з 1 по 4 поверх! Особа оце все не прибирає, хіба що ногою відсуває "клубні" від своєї квартири в сторону сходів. Тобто я, піднімаючись до себе, потенційно можу принести на взутті шерсть цих м'яко кажучи не охайних собак. Моїй родині гидко. Так, всі ходимо по вулиці, і там теж бігають коти-собаки, але то інше. Може хто що порадить? Може тема вже була проте не знайшов. Дякую всім хто відпишеться. Слава Україні.
А у вас у під'їзді ніхто не прибирає ніколи? Навіть не уявляю скільки треба не замітати щоб клуби шерсті валялись... ПС. Маю на 5 поверсі квартирну собачку на 52 кг.
Eli86 30.04.2023 18:48 пишет: ЖЕК прибирає 1-2 поверх 2 рази на місяць, а вище 2го поверху - 1 раз в місяць.
Це вже питання до ЖЕДу Маю кілька знайомих зоо-волонтерів, так вони ніколи не віддадуть перетримку тварин пиякам та неврівноваженим особам. Може тітка просто трохи дахом поїхала. То халепа, звісно такі сусіди.