Чи виходило у кого вдома робити картоплю-фрі аля "макдональдс"? Я щось скільки не пробував, все не те... Може сорти картоплі неті. І як та заморожена картопля для фрі, що продається у супермаркеті?
Щось мене сьогодні пробило на вечір смаженої картоплі навернути Виходить дуже і дуже, на мій смак - то і краще макдональдса Пательня Тефаль, великий газ, багато (ну, дно покриває повністю) олії - все як ми любимо, зовсім не корисно і максимально смачно, хрумка скоринка, м'яка всередині. Як ще закорить засмажити - зроблю фото, смак, на жаль, не передам Сорт - bellarosa, універсальний, і смажиться чудово, і вариться швидко, не розварюючись.
Mutant 30.04.2023 20:26 пишет: Чи виходило у кого вдома робити картоплю-фрі аля "макдональдс"? Я щось скільки не пробував, все не те... Може сорти картоплі неті. І як та заморожена картопля для фрі, що продається у супермаркеті?
Дуже класно завжди все виходило у фритюрниці, і картопля, і крильця всякі. З будь-якої картоплі, пробували і сорти різні, і заморожену, і звичайну. Смачно, але шкідливо ж. І стільки олії треба, що ну її нафіг, ту фритюрницю ). Для компанії хіба що згодиться.
купував у місцевому магазині заморожену на вагу, порізана тоненько, готував у каструлі з товстим дном у великій кількості олії невеликими порціями - на смак як у МакДональдс
Замороженная картошка фри из отдела замороженных продуктов Метро кеш енд Керри. Разложить на протвине, посолить, взбрызнуть оливковым маслом. Поставить в разогретую духовку на 25-30 мин.
Mr.Di 03.05.2023 18:50 пишет: щось останні варіанти не дуже на на фрі у Макдональдс схожі
Зате вони кращі
без образ, та белароса це певно остання картопля з якої б хотілося готувати хоч щось. вирощують її переважно на продаж, бо велика та врожайна. по смаку є є безліч варіантів для людей, а не тех сорти)
Mr.Di 03.05.2023 18:50 пишет: щось останні варіанти не дуже на на фрі у Макдональдс схожі
Зате вони кращі
без образ, та белароса це певно остання картопля з якої б хотілося готувати хоч щось. вирощують її переважно на продаж, бо велика та врожайна. по смаку є є безліч варіантів для людей, а не тех сорти)
++ комбікорм же ш як її можна хвалити? По темі: в Сільпо якраз заре акція до 07.05 на ту німецьку що вище писали - 79 грн/750г пачка. Тільки не хвиляста. Вчора взяв, закинув в духовку, ну нічого так, їсти можна)
++ комбікорм же ш як її можна хвалити? По темі: в Сільпо якраз заре акція до 07.05 на ту німецьку що вище писали - 79 грн/750г пачка. Тільки не хвиляста. Вчора взяв, закинув в духовку, ну нічого так, їсти можна)
Без образ, але ви пишете дурню. Який комбікорм? От щойно за пару хвилин пошуків знайшов навіть пдф-ку з дослідженням національного університету харчових технологій про придатність цього сорту для приготування сушених напівфабрикатів, згідно з яким все чудово.