Зіштовхнувся з дивною ситуацією. У нотаріуса, поки чекав оформлення папірців, почав "крутити" Дію. Дивлюсь з'явився сервіс по видачі витягу про місце проживання. О!, думаю, не треба тепер діставати з документів папірець, формату А4, який таких маніпуляцій пережити може не надто багато, скористуюсь но цифровою технологією. І шо? Видала мені Дія довідку зі "старою" пропискою, в квартирі, яку я продав 4-ри роки тому. Перепрописався в своєму будинку. Отримав в місцевому ЦнАПі актуальну довідочку і демонстрував її вже безліч разів. І що тепер робити? Куди бігти? Як виправляти?
Мені теж з попередньою видає, хоча є-паспорт з приватівським ключем все правильно показує
у меня сегодня в кабинете плательщика налогов вдруг столетнюю прописку показывать начало
у меня сегодня в кабинете плательщика налогов вдруг столетнюю прописку показывать начало
В мене стара назва вулиці, хоча перед реєстрацією ФОПа спеціально штамп ставив новий. Мабуть же тягнеться з реєстру того, під який РНОКПП видають.
У мене взагалі бардак. В Дії різні прописки в різних документах. Можна показувати де яку треба
А у мене пару тижнів назад - поштовий індекс ще совковий, шестизначний. Причому остання цифра не влізла, бо зараз - пʼять цифр:)