Придивляюсь до сабжу. Маю намір побудувати дещо для себе, тож грузопасажирський "каблучок" стане в нагоді. Живу за містом, розетка у власному дворі, денні пробіги 60-80км, тому вирішив, що варіанта на 22кВт буде достатньо.
Власники такої машинки, відгукніться, напишіть, які є проблемні місця. Дякую.
ви дійсно впевнені що 22 квт вам вистачить? наприклад влітку думаю що він проїде 100 км, а взимку? якщо дивитесь пиріжки то може краще на ніссан фургон дивитись
В цих авто є заводський обігрівач, який інтегровано в систему опалення і працює на дизелі, тому на обігрів корисний об'єм батареї витрачатись не буде.
В цих авто є заводський обігрівач, який інтегровано в систему опалення і працює на дизелі, тому на обігрів корисний об'єм батареї витрачатись не буде.
обігрів тут не до чого. Взимку батарея на холоді швидко розряджається
Там от 22 кВт уже хорошо, если 18 осталось.
ви дійсно впевнені що 22 квт вам вистачить? наприклад влітку думаю що він проїде 100 км, а взимку? якщо дивитесь пиріжки то може краще на ніссан фургон дивитись
Я на вольті з 10 кВт при +22 можу проїхати 60 км. Влітку при +40 +- так само як взимку - не більше 35. Якщо розглядати без ДВЗ, я б не дивився на менше 50.
По розетці за містом. Треба стабілізатор хороший, інакше відмовиться заряджатись
от машины многое зависит, я с 12кВт проезжаю зимой 70км при +15 110км. И заряжается у меня в гараже от 160в и земля не нужна.