Автомат коробка, подушка безопасности, кондиционер, электромобиль, турбина все это создано в 20 веке Какие гениальные изобретения были созданы в 21 веке? Датчик дождя? Бесключевой доступ? Автопилот который сбивает пешеходов? Как по мне все необходимые в автомобиле технологии можно найти к примеру в Ауди А8 или БМВ Е38 25 летней давности Действительно ли автопроизводители разленились?
Я то знаю, що ти бот, али чисто заради дискусії скажу, що дволітрова машина, що їде з заводу 4.9 до сотні, не вимагаючи при цьому ніяких особливих навичок у водія як на мене норм досягнення
Я то знаю, що ти бот, али чисто заради дискусії скажу, що дволітрова машина, що їде з заводу 4.9 до сотні, не вимагаючи при цьому ніяких особливих навичок у водія як на мене норм досягнення
не кажучи вже про сумнівну потребу переважноі більшості автовласників у такому параметрі звичайного цивільного авто запитаю - а що у цьому інноваційного? Півторалітрові чотирициліндрові турбодвигуни BMW у формулі 1 у першій половині 1980-х видавали у кваліфікаційному режимі до 1500 к.с. Просто змогли привести собівартість, паливну ефективність і ресурс (можливо ) форсованого турбодвигуна до прийнятних для цивільного використання значень.
Думаю можна провести паралель з будь яким виробом: авто/авіа/човни/телевізори/аудіо/фото.
Нам пощастило бачити швидке удосконалення всього навколо.
Новий шквал винаходів буде після винайдення якоїсь нової технології.
PS. Мені тільки не подобається що вельюрові салони не роблять зараз.
Действительно ли автопроизводители разленились?
Дєйствітєльно, кітайскі автомобілі самиє лучшие, а всьо остальноє в росеє просто нє нужно.