Dns_kobra 10.05.2023 11:39 пишет: Вопрос в теме поста, надо ли с собой возить пластиковые документы или на блокпостах хватает Дія?
Вже давно показую в Дії. Де техпаспорт на машину навіть не пам'ятаю, водійське посвідчення в половині випадків з собою не вожу) На штрафмайданчику Дія пройшла без питань теж.
Коли минулого року кожен перший на БП показував документи, то дія трохи більше уваги привертала, паперові і пластикові швидше проїжджали. Зараз може вже звикли.
Декілька раз бувало, шо з Дії зникали всі документи. Так, вони швидко завантажувались, але якщо десь на трасі не буде інету == відсутність документів. Теж саме стосується і провєряльщиків: нема інету - нема можливості верифікувати документи.
дії вистачає. але був у мене випадок по дорозі у чернігів, коли не захотіли доки підвантажуватися. прийшлось шукати пластик, так як він у мене завжди у сумці у подорожі. якщо по місцю "на пять хвилин" то не беру сумку з документами.
А коли виписують повістку, то як воно працює? Поліцейський забирає телефон з дією чи сканує кюар код? І передає телефона військовим, щоб вони бланк заповнили? Чи диктує їм словами?
"на ухвалу поліції про порушення ПДР, яку правоохоронці склали у зв'язку з тим, що чоловік пред'явив права на водіння у додатку Дія, а не у паперовому вигляді."
kosjohn 10.05.2023 15:25 пишет: правоохоронці склали у зв'язку з тим, що чоловік пред'явив права на водіння у додатку Дія, а не у паперовому вигляді
Матолки! Даремно через суд скасовував Постанову - думаю через скаргу начальнику простіше було б, з виховною годиною... Тепер ВП фізично може взагалі не існувати!