Вопрос в теме поста, надо ли с собой возить пластиковые документы или на блокпостах хватает Дія?
Вопрос в теме поста, надо ли с собой возить пластиковые документы или на блокпостах хватает Дія?
Вже давно показую в Дії. Де техпаспорт на машину навіть не пам'ятаю, водійське посвідчення в половині випадків з собою не вожу) На штрафмайданчику Дія пройшла без питань теж.
вожу с собой пластик, по привычке, ибо какбычегоневышло... жена все доки в дие показывает, все ок.
в Києві та передмісті Дії вистачає. Коли їду далі від столиці, про всяк випадок беру пластик
Коли минулого року кожен перший на БП показував документи, то дія трохи більше уваги привертала, паперові і пластикові швидше проїжджали. Зараз може вже звикли.
Декілька раз бувало, шо з Дії зникали всі документи. Так, вони швидко завантажувались, але якщо десь на трасі не буде інету == відсутність документів. Теж саме стосується і провєряльщиків: нема інету - нема можливості верифікувати документи.
дії вистачає. але був у мене випадок по дорозі у чернігів, коли не захотіли доки підвантажуватися. прийшлось шукати пластик, так як він у мене завжди у сумці у подорожі. якщо по місцю "на пять хвилин" то не беру сумку з документами.
А коли виписують повістку, то як воно працює? Поліцейський забирає телефон з дією чи сканує кюар код? І передає телефона військовим, щоб вони бланк заповнили? Чи диктує їм словами?
"на ухвалу поліції про порушення ПДР, яку правоохоронці склали у зв'язку з тим, що чоловік пред'явив права на водіння у додатку Дія, а не у паперовому вигляді."
в Києві та передмісті Дії вистачає. Коли їду далі від столиці, про всяк випадок беру пластик
+1. Пластик, тільки коли за межі області.
P.S. Було один раз, що техпаспорт зник, але то я сам помітив
Сьогодня в Укргазбанку вистачило замість паспорта.
правоохоронці склали у зв'язку з тим, що чоловік пред'явив права на водіння у додатку Дія, а не у паперовому вигляді
Матолки! Даремно через суд скасовував Постанову - думаю через скаргу начальнику простіше було б, з виховною годиною... Тепер ВП фізично може взагалі не існувати!