у пана гарна нервова система, вистачило терпіння на такий довгий строк. Я при перших ознаках перегріву відразу на СТО, все протестував та, по результату, замінив радіатор, бо вже прийшла йому пора. Чисткам не довіряю, але то мій особистий бздик.
у пана гарна нервова система, вистачило терпіння на такий довгий строк. Я при перших ознаках перегріву відразу на СТО, все протестував та, по результату, замінив радіатор, бо вже прийшла йому пора. Чисткам не довіряю, але то мій особистий бздик.
Літо було не таке спекотне, то і проблема майже не турбувала. Наука на майбутнє отримана
чистка чистці різниця. В Києві я тільки одного знаю, що чистить результативно
Дайте контакти
0984181609 Ігор. Віртуоз, смертельних вимивав )), але це Троя
Щоб нову тему не створювати, бо вже форумчани сміються з мене) Сьогодні згадав за сканер і вирішив перевірити температуру- максимум за поїздку 20 хвилин по місту наміряв 82 градуси. Якось замало,нє?
Щоб нову тему не створювати, бо вже форумчани сміються з мене) Сьогодні згадав за сканер і вирішив перевірити температуру- максимум за поїздку 20 хвилин по місту наміряв 82 градуси. Якось замало,нє?
Дизель?
Дизель?
Та нє,газ/бенз
Дизель?
Та нє,газ/бенз
норм
Щоб два раза не вставати, питання. Стрілка датчику температури двигуна не набирає 90, в пробках 60-80, на трасі взагалі лежить. Сьогодні поміняв термостат, проблема не пішла, теж сама, в пробці гріється, як тільки швидкість, падає вниз. Їхати знімати і перевіряти термостат, чи ще є якісь думки?
Сьогодні подивився на встановлений після літніх подій радіатор- побачив отаку красу. З іншого боку таке саме. І ще пара поменше тріщин. Втф?
А где трещины? Вижу заводской разрез для компенсации расширения. Он у всех так делается.
А где трещины? Вижу заводской разрез для компенсации расширения. Он у всех так делается.
Оце новина для мене) Дякую!
... Оце новина для мене) Дякую!
Так физика же. На многих алюминиевых рамках радиатора так делают.